Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2013

Sagolika morgnar...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!
Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan. Här kommer den glidande från #Visingsö# på spegelblank sjö. 


 
Söndag morgon. Lika ljuvligt och jag är så tacksam. Här är nya båthamnen i Gränna. Alla båtplatser är inte klara. Det fattas bommar för dom stora båtarna. Hamnbolaget har slut på pengar. Hm, så det kan bli.

Det fina vädret bara fortsätter och fortsätter. Jag njuuuter både på jobb och hemma. 
Hoppas ni har det gott alla.
Kram från ensomsnartåkerivägtillannatland
 


 
ANNONS
 
Karin

Karin

29 augusti 2013 11:49

Så sagolikt vackert! Passar på att önska dig en mysig resa, vart det nu blir!
Kramar Karin

http://pixelmojan.se

Anita

29 augusti 2013 12:56

Hej vännen!
Tack snälla, det blir till Markaska Rivieran i Kroatien, Baska Voda tror jag det heter. ;o)
Idag packar jag. Mmm!
Ha det gott.
Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Av Anita - 26 mars 2013 11:42

Hej vänner!Chockartat och oväntat är jag mitt inne i en livskris. Sambon förvånar och gör märkliga saker.Det ska ordna sej, det vet jag. Men vad konsekvenserna blir, vet jag inte ännu. Jag stänger min blogg för ett bra tag framöver. Kram till er al...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se