Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

Osynlig blir synlig...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!
Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser är inte alltid lätta att komma ihåg, så då är det en bra infokälla att kunna läsa vad som hänt.

Numera ägnar jag nät-tiden på Facebook. Där är en trevlig plats att ha kontakt med vännerna. Eftersom mitt nya intresse är virkning finns där många bra grupper att vara med i. En av dom är Online Virkcafé. Där får vi inspiration och hjälp av varandra. Fantastiskt! 

Semester ja... Knappt 3 veckor båtsemester på Bästkusten har vi njutit av. Fantastiskt väder, Tropisk värme. Familj och vänner och turats om att tillbringa några dygn på havet och i båt. Mycket uppskattat. Härligt var det att sammanstråla med Grännabåtvänner på kusten. Vi hade en ljuvligt underbar räkfrossa i kvällssolen i Skärhamn.

Att vistas i båt på kusten är stor lycka och tillfredsställelse. Vi njuter av allt det vackra. Själavård ända ut i finger/tå spetsar. 
 
En kväll i Ellös hamn. Det kunde inte bli bättre än sådär. Jag lovar.


 
Kaptenen på båten njuter av livet och av solen. I hamn på Mollösund.


Ute till havs. Båtar överallt. Det är en fröjd för ögat att se det rika båtlivet här på kusten. Stor skillnad mot vad det är på Vättern.

   

   
Marstrand.

 
Ny brygga på Marstrand. Kanonläge. Medelhavskänsla. 

 

Gullholmen. Vilken idyll. 

 
På den lilla Ögruppen - Sälungarna ligger det alltid sälar och har det gott. Söta, eller hur? En fantastisk upplevelse att se dom så nära.

Nu har jag börjat jobba och det är också lycka. Men underbart är kort. Mitt vik går ut den sista december. Och i skrivande stund vet jag inte var jag hamnar i kommunen. Jag hoppas på ett magiskt under, för jag vill vara kvar på Visingsö. Men detta är inget jag går och oroar mej för. Det gäller att gilla läget och njuta av den tid jag har kvar. Vara här och nu. Eller hur?

 

Gränna på min väg från jobbet. c",)

Hoppas ni har en skön sommar. För mej är den inte slut än. Möjligtvs kan jag säga sensommar. Men INTE höst som en del redan pratar om. Brytningen från sommar till höst känns alltid lite jobbig för mej. Men.... Lycka är:
Att Stick/Virk Caféet startar igång här i Gränna den 21/8. På onsdagar kl 16:30-18:45.
Det är Syfestival i Borås den 27-29/9. Dit ska jag iår. Hoppar över Bokmässan och väljer den istället.
Scrapträff i Habo i Okktober. Vad kul det ska bli! Igen.
Och så har vi en semestervecka i Kroatien att se fram emot. 

Vi ses nästa gång, som en av mina goa arbetskamrater brukar säga. Var rädda om er och var rädda om varandra.
Kram från ensomhoppaspåkusthelgtillhelgen

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena Forsberg

14 augusti 2013 10:14

Hej. Vilka underbara och ljuvliga bilder på din semester. Hoppas du får en bra höst ochså. Kram

Anita

14 augusti 2013 21:17

Hej Lena!
Tack detsamma.
Kramis

 
Ingen bild

Birgitta

15 augusti 2013 23:36

Ja,vilken underbar sommar vi fick och vi fick härliga dagar med er på på er fina båt. Det är goa minnen att ha med sej.
Hörs o kram!

Anita

16 augusti 2013 20:07

Hej bästa!
Det var så härligt att ni ville vara med oss några dagar på havet. Det gör vi om nästa sommar, tycker vi.
Hörs och ses.
Stor kram!

 
Karin

Karin

16 augusti 2013 06:49

Så roligt att du blev synlig igen! Och att allt är bra med dig!
Sommaren har varit underbar med sol och värme, men det är precis som du skriver, den är absolut inte över!
Vi har spenderat mycket tid i sommarstugan, har vdock varit hemma några dagar nu, men åker dit idag igen. LÄNGTAR ALLTID DIT!!
Det är mitt drömslott, ett litet trähus på 60 kvm, mitt i skogen!
Ha det gott, vännen!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

Anita

16 augusti 2013 20:09

Hej vännen!
Tack för ditt besök. Härligt att höra att ni haft/har det gott i lilla paradiset. Storleken har ingen betydelse, bara upplevelsen. Eller hur? Vi bor i vår båt och tycker ibland att man skulle klara sej i sådan yta....
Ha det gott kära.
Stor kram!

 
Cicci H

Cicci H

22 augusti 2013 19:58

Hej! Vad roligt med en uppdatering - och att allt är fint med dig :-). Vi har också haft en underbar sommar, på Ostkusten semestrade vi. Kram!

http://mellanspisochsymaskin.blogg.se

Anita

22 augusti 2013 22:13

Hej vännen!
Va kul att att se dej skriva här i bloggen. En hel sommar är snart över och vi har inte setts en enda gång. Vi får skärpa oss. :o)
Gott att höra att ni haft det bra.
Stor kram till dej.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Av Anita - 26 mars 2013 11:42

Hej vänner!Chockartat och oväntat är jag mitt inne i en livskris. Sambon förvånar och gör märkliga saker.Det ska ordna sej, det vet jag. Men vad konsekvenserna blir, vet jag inte ännu. Jag stänger min blogg för ett bra tag framöver. Kram till er al...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se