Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 3 maj 2013

Vacker överfart till jobbet.

Av Anita - 3 maj 2013 23:13

Hej vänner!
Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten.


1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst. 

Kram från ensomgillarsjön
 

 
ANNONS
 
Cicci H

Cicci H

5 maj 2013 10:24

Åh! Du e tillbaka! :-) Penséer och blått Vättervatten... Vackert! Själv har jag värsta förkylningen och igår när vi sjösatt fick vi ta upp igen eftersom hon tar in vatten. Det vet ju du också att det inte går för sig... Kommer du imorgon till Hva biblioteket?

http://mellanspisochsymaskin.blogg.se

Anita

5 maj 2013 13:14

Hej vännen!
Sicken otur med vatten i båten.
Vi har sjösatt och allt är okej som tur är.
Få se om jag kommer imorgon.
Stor kram till dej.

 
Karin

Karin

5 maj 2013 21:46

En fin bild på Vättern när den är som allra bäst!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

Anita

6 maj 2013 17:35

Hej vännen!
Ja, så vill vi ha den ofta och mycket.
Kramis

 
Ingen bild

Birgitta

6 maj 2013 07:42

Vättern är fantastisk vacker och framför allt när den ligger lugnt och stilla.
Stökigt och bökigt i hamnarna nu vid ombyggnaden men det blir säkert kanon-bra.
Sköt om dej,kram!

Anita

6 maj 2013 17:35

Hej vännen!
Ja, det får vi tro. Att det blir bra.
Idag åkte jag nercabbat över sjön. c",)
Stor kram till dej kära.

 
Cicci H

Cicci H

21 maj 2013 16:30

Jag funderar på vad du har för filter när du fotograferar Vättern... Aldrig är den så vacker som på dem! :-)

http://mellanspisochsymaskin.blogg.se

Anita

21 maj 2013 18:03

Hej vännen!
Men Cicci då... du som är på Vättern vet väl att den ÄR så vacker. Men tack för snälla ord. Min Samsung mobil tar fina foton utan filter.
Stor kram till dej.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Av Anita - 26 mars 2013 11:42

Hej vänner!Chockartat och oväntat är jag mitt inne i en livskris. Sambon förvånar och gör märkliga saker.Det ska ordna sej, det vet jag. Men vad konsekvenserna blir, vet jag inte ännu. Jag stänger min blogg för ett bra tag framöver. Kram till er al...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se