Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 9 mars 2013

Haboscrappen.

Av Anita - 9 mars 2013 23:21

Hej vänner!

Jag har varit på Haboscrappen idag/ikväll. Fantastiskt välordnat med allting. Emilie och Marit har ordnat denna träff två gånger. I höstas och nu. Det är stort intresse bland scrappare och pysslare. Vi var ca 50 st. Glada, goa och hjälpsamma tjejer. Vi håller på från kl 09:00 - till vi tröttnar. Ikväll var vi några som var kvar till 22-tiden. Det pysslas, handlas, tävlas, fikas, pratas, skrattas, ätes och masseras. Ja, denna gång var det en duktig tjej som erbjöd massage. Jag prövade axlar, nacke och huvud. Mmm, skönt!


För mej brukar det inte bli så mycket skapat på dessa träffar. Jag gillar att bara vara. Titta vad andra gör. Prata och mysa. Inspireras. Men idag blev det faktiskt något gjort också. En vit väska från Panduro blev en väska med färger och detaljer. 

Här är jag på G. Härliga papper sålde butiken som var på plats


 
Inte blå, men turkos. Och lite annat. Vad jag ska väskan till vet jag inte ännu. :o)


 
Alla skulle göra en namnskylt till träffen. Vad bra att se vad vi heter. 
Min blev såhär. Blå förståss. Matchade min vita blus och blåjeans.


Nu ska jag varva ner och sen krypa i säng. Underbart med en ledig söndag.
Kram från ensomvaknademedmigränidagmendengicköver=tur!
   


 
ANNONS
 
Emma Fransson

Emma Fransson

9 mars 2013 23:23

Jätte fin väska du har gjort :) Hoppas vi kan pyssla längre nån dag... Kankse fixa nån Lördag eftermiddag ;)

http://emmasalster.se

Anita

9 mars 2013 23:42

Hej Emma!
Tackar! Ja, vi får väl se om vi kan få ihop nån pysseldag/tid.
Kram till dej.

 
Ingen bild

Birgitta

10 mars 2013 07:28

Så härligt och vad fin väskan blev. Roligt att träffas och få inspiration.
Är i Gtbg,precis vaknat och gjort en kopp kaffe. Tror det blir en promenad innan hotell-frukosten. Hörs o kram!

Anita

10 mars 2013 08:37

Hej kära!
Mm, det låter som en lyxig morgon. Ha en go dag. Vi ses i veckan.
Stor kram till dej.

 
Ingen bild

carina fransson

12 mars 2013 15:47

Va fin väskan blev, nu blir jag sugen att göra mina! Vi ses på hantverkscafet nästa onsdag/ hej så länge

Anita

12 mars 2013 22:17

Hej Carina!
Vad kul att du tycker om min väska.
Härligt att jag kan inspirera.
Ska bli kul att ses igen nästa onsdag.
Kram till dej.

 
Cicci H

Cicci H

12 mars 2013 21:50

Det verkade som ni hade en toppendag! Vad brun och fin du är :-)

http://mellanspisochsymaskin.blogg.se

Anita

12 mars 2013 22:16

Hej vännen!
Ja, det var verkligen en toppendag.
Till hösten är det en träff igen. Då kan du vara med.
Stor kram till dej.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se