Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 20 februari 2013

Från vinter till sommar med Ving.

Av Anita - 20 februari 2013 09:38

Hej vänner!
Sommarkläderna nerpackade, badkläder, shorts, linne, sommarskor, kofta till kvällen.... Läsplatta, mobilen med kamera, karta, ljudbok, adressbok ..... c",) Virknål och garn (hoppas jag får ta ombord virknålen, urp) pocketbok, för den finns inte som e-bok. Nu ska vi njuta som Maria Montazami gör. Hi hi. Hon kan verkligen uttrycka vällust. Eller hur?I eftermiddag flyger vi till Gran Canaria, Las Palmas och sen vidare till Puerto Rico där vi ska bo. Hyrbilen hämtar vi imorgon. Den ingår alltid i vår semester. Att ha bil är fantastiskt. Det ger oss chans att få mer av vår vistelse.


Vi har inte utforskat Las Palmas, så det ska vi göra en dag/kväll. Puerto de Mogan är ett av våra favoritställen. Dit kanske vi åker flera ggr. Antingen tar vi båten dit eller bilen. Vi tar med badkläder, handdukar och kylväskan packad med dryck och nåt gott lunchigt att äta. 

Mm, mysigt. Det finns flera bra restauranger där. Och många båtar att titta på. Jaha, då vet ni var jag är ett tag framöver. Skönt att lämna snö och kyla ett tag. Komma hem med ny energi.
Stor kram till er alla från ensomharfåttresanavPeterminkära

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Birgitta

21 februari 2013 14:25

Så härligt det låter.. Sol o värme...Vi har en halv minus-grad. R o jag tog promis runt Vallen. I em ska jag göra några kort. En "slappe"-dag innan jobbhelg. Kram till dej o P!
Som jag bruksr säja...
Njut av livet o varandra!

Anita

21 februari 2013 20:32

Hej kära!
Vi njuuuuuter! Jag skickar bilder via Viber snart.
Stor kram vännen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se