Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 7 februari 2013

Ljusmys.

Av Anita - 7 februari 2013 17:11

Hej vänner!

Vad hittar man på för present som inte kostar skjortan? Kanske lite ljusmys. Present som uppskattas mycket. Bara man ger till rätt mottagare. Eller hur?

 
Maja Design papprena gillar jag mycket. Passar i de flesta hem.


Kram från ensomärledig3dagarmmmm!

 

 
ANNONS
 
Annika - kort & gott

Annika - kort & gott

7 februari 2013 17:52

Så fint!

Perfekta presenter tycker jag är lite hempysslat. Ljus med fin tändsticksask, något hembakat i fin förpackning, en burk med ingredienser till en kaka (ev något nyttigare), god hemgjord müsli i en påse, egensådda/egenodlade kryddor/blommor, ja egentligen sätter bara fantasin gränser.
kram på dig

http://annikakortogott.blogspot.se

Anita

7 februari 2013 18:17

Hej vännen!
Ja, sådana presenter uppskattas mycket. Om man bara ger till rätt mottagare. Eller hur?
Stor kram till dej.

 
Ingen bild

Birgitta

8 februari 2013 00:33

Hej!
Det är ju en så go känsla att nån gjort nåt,just till mej.
Det slår en "dyr" present många gånger,tycker jag.
Ha en underbar helg.
Jag tillbringar helgen i Staden. Några timmar i Relaxen på R-badet och en tur till mor på hennes födelsedag.
Kramar!

Anita

8 februari 2013 08:04

Hej bästaste!
Ja, du är en mästare på att överraska med egengjorda fina saker. Dom betyder mycket.
Din helg låter härlig. Hälsa lilla mamma.
Hoppas vi ses snart. Jag har en fullspäckad jobbarvecka men en 5-minutersfika kanske?
Stor kram kära.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se