Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 1 februari 2013

Välkomnande ord på Robert's Coffee.

Av Anita - 1 februari 2013 23:24

Hej vänner!
Jag har ju glömt att visa er något fint som Inger och jag möttes av när vi skulle luncha på Robert's Coffee i Halmstad. Jag gillar ord och dessa skapade god stämning och ett varmt leende på läpparna.
Service with warm heart and twinkle in the eye! Visst är det mysigt? Ord väcker tankar och ger oss bilder. Undra vad vi kan sätta upp för ord i personalrummet? Eller på kontoret? Vid entrén till äldreboendet? I matsalen? Visst vore det trevligt och uppiggande att mötas av varma, positiva ord emellanåt.
I vår hall har vi texten - Välkommen till vårt hem. Mycket bra, tycker vi. 


Miljön är fantastiskt fin på Robert's Coffee. Goda sallader och mumsig fika.

Kram från ensomändradeledighelgtilloledig

 

 
ANNONS
 
Karin

Karin

2 februari 2013 16:12

Vilket mysigt café!
Önskar dig en härlig helg!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

Anita

2 februari 2013 16:58

Hej och tack detsamma vännen!

 
Cicci H

Cicci H

3 februari 2013 13:38

Den var fin! En kollega sa innan helgen att vi skulle nånstans sätta upp en tavla där vi kan ha "Veckans kanon och Veckans kalkon". Det kunde vara kul! Och imorgon: Jag är så spänd och nyfiken på hur många vi blir! Dessutom har jag en överraskning
:-)

http://mellanspisochsymaskin.blogg.se

Anita

3 februari 2013 15:00

Hej vännen.
Vilken bra idé. Det får vi prata om imorgon. Jag tar med en tjej från Gränna. Öa vännen kommer också.
Ock kanske hennes mamma o syster.
Stor kram till dej.
Vi ses snart. Jabba!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se