Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 28 januari 2013

Tvillingar.

Av Anita - 28 januari 2013 08:24

Hej vänner!
Idag har min tvillingsyster födelsedag. Grattis kära Inger!


Det började som en överraskning... För några år sen, åkte jag till Inger för att överraska henne på födelsedagen. Hon var helt ovetande och du kan tro att det blev mycket glädje. Efter det har det blivit några ggr som jag kört till Halmstad och Inger. Igår gjorde jag det igen. Vägen är lite tråkig att köra, men med storytel i mobilen och ljudbok så går det väldans bra att köra. Jag gjorde ett stopp för att köpa kaffe, choklad och godispåse, ett stopp för att fylla på spolarvätska. Ett stopp på Skeppshult. Satt där i bilen och tänkte, att vad underbart att kunna känna frihet med att ta bilen dit man vill. Det är lycka. Tack vare min älskade Peter, har Crabban blivit fixad, slitna delar utbytta, fått skönhetsvård och ny framruta. Han har inte gjort det själv, men sett till att det blivit gjort. c",)


Inger bjöd på god middag när jag kom. Sen åkte vi int till stan för att se Les Miserables på bio. Wow, vilken film! Dyster men ändå vacker. Alla skådespelare sjunger sej genom filmen. Mycket bra.. Vi var riktigt tagna när vi kom ut ur salongen. Och snön föll. Mildväder men mycket snö. Härligt att komma hem till Ingers mysiga lägenhet.


Där ser jag att vi är tvillingar. :o) Vi tycker om likadana saker. Och vi gillar vita blommor.

  
Underbara vita tulpaner på bordet hemma som jag fick av Anna. Och vita tulpaner på Ingers bord.


Idag ska vi in till stan för shopping och födelsedagsmiddag. I em/kväll ska vi pyssla. Jag ska lära Inger att virka. Hon har fått ett paket med garn i blått och vitt, mönster på mormorspläd och virknål. Inger gör 3d kort och det ska hon få visa mej. Vad kul!


Imorgon kör jag hem för att hinna jobba 16-20. Det ska va gött å leva!

Kram från ensomärenäggstvillingmedInger

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulla

28 januari 2013 09:13

STORT GRATTIS ! Tänk vad roligt att ha en syster att dela tankar med . Kram

Anita

28 januari 2013 10:08

Hej Ulla!
Tack snälla. Ja det är verkligen lycka.
Kram till dej.

 
Linda

Linda

28 januari 2013 09:46

Låter som en underbar och lyckad träff. Grattis på födelsedagen till er båda! Kram

http://scraplinda.blogspot.se

Anita

28 januari 2013 10:06

Hej och tack Linda!

 
Karin

Karin

28 januari 2013 11:42

Grattis på födelsedagen bästa Anita! Vad skönt att få komma iväg och bara rå om er själva, ha en väldans bra födelsedag! Kram

http://kakankaka.blogg.se

Anita

28 januari 2013 14:32

Hej vännen!
Tusen tack. Vi njuter. Shoppar loss på stan. Nu ska vi äta lite.
Kram till dej.

 
Karin

Karin

28 januari 2013 15:36

Grattis till dig på födelsedagen! Och även grattis till Inger!
Hälsa hon kanske minns mig???
Nu har jag också bestämt mig för en pläd, garnet är dock ej inköpt ännu, och inte soffan heller:-))) Men ska jag vänta på den så blir det inget.
Kramar Karin

http://pixelmojan.se

Anita

28 januari 2013 17:15

Hej vännen!
Tack gulle dej. Jodå Inger minns dej. Hon hälsar så gott.
Bra där med pläden. Visa vilka färger du valt. Nu ska vi göra kort och sen virka. ;-)
Stor kram till dej kära.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se