Anitas blåa blogg

Alla inlägg under november 2012

Av Anita - 10 november 2012 13:54

Hej vänner!

Jag hittade ny grafik på DAISIE Company. Ännu fler söta snögubbar.


         


          


Men undrar om de inte är mer åt det ljusblåa? Kanske passar de in här ändå. 
Kram från ensomövervägeromdetblirbiltvättidag

     

Av Anita - 9 november 2012 19:11













Hej vänner!

Det där med Wrapp är bra. Och kul. Jag fick en rabattkupong på 50 kr hos Clas Ohlson och köpte en fin ljusslinga. Små silverkulor. Här ser det ut som om de är blå. Känner min Smartphone mej så väl nu och vet att jag vill ha allt i blått? c",) 

   

Julpyntar du redan, sa Peter. Det kan man ju tro. Nä, jag skapar ljusmys, sa jag. :o)) Visst är det fantastiskt med hur mycket olika ljusslingor det finns i handeln? Ikea har en som liknar små snöstjärnor. Jättefin.
Nu lämgtar jag till advent för då blir det fler ljusmyssaker i vårt hem.

Kram från ensomtagitbildeniInstagram

 

Av Anita - 9 november 2012 17:48

Hej vänner!
 
Redan fredag. Fatta hur fort tiden går. Ibland hinner jag inte med. Jo, det gör jag. Ibland hänger jag inte med. Och lite knäpp är jag. Jo, det är jag! Om det varit min jobbarhelg är alltid måndag en ledig dag. När det är dags att jobba på tisdagen så tror jag att det är måndag. Och resten av veckan blir alldeles knasig. Lite överdrivet. Men ändå. Det stämmer liksom inte. Tur att det finns almanackor och framförallt smart mobil som visar vilken dag/datum det är.



Nu har det blivit turkos-brunt här i min blåa blogg. Urp! Nåja, turkost är nästan blått. Tillhör blåfamiljen. Eller? Ikväll är jag helt nollställd på vad jag kan skriva om. Jamen, då blir det inget mer. Hoppas vi ses snart igen. Ha en trevlig helg alla.

Kram från ensomvaritpågivandeplaneringsträffidag

 



Av Anita - 5 november 2012 17:57

Hej vänner!
Jag vill ändra om i bloggen men har inte så mycket grafik att välja på. Vad säger ni om jag lägger in snögubbar?
Knäppt eller? Jamen, när är det okej då? Dom är blåa, söta och väldigt rara....


         


Vet ni vad? Jag undrar om det verkligen är någon som vill se bilderna från Spanien? Gensvaret var inte särskilt stort på de bilder jag la ut nedan. Kanske dumt att lägga ner tid och energi på sådant som ni ändå inte vill se. 


Nu lät jag nog lite humhum. Men det är inte så illa. Idag är jag extra glad. Har fått besked om att min kära lilla blå bil kan hämtas i bilverkstaden imorgon förm. Den har varit där i drygt en vecka. Mycket att göra och sjuka bilmekaniker har gjort att den fått stå och vänta på undersökning och behandling. c",) Och inte blir det precis dyrt heller. Ca 900 kr. Jabba! Nåt rör eller nån ledning hade rostat sönder... Ja, nåt fel var det, för den bara dog när vi var i Jönköping och skulle shoppa. Mitt under rusningstrafik på eftermiddagen. Inte särskilt kul. Men jag är inte så dramatisk av mej. Ringde Peter som fick komma med bogserlina och dra iväg oss till en bättre plats där inte Crabban var i vägen för trafiken. Jag hann gå en timme på stan medan Peter jobbade färdigt för veckan. Sen bogserade vi bilen till Mekonomen. Jag har verkligen saknat min blåa kompis. Vad krångligt det blir och besvärligt. Men allt går med lite vilja och jäklar anamma. Eller hur? Jag har cyklat till hamnen och på Öa har snälla Öa tjejer skjutsat mej till/från jobbet. Egentligen borde jag cykla mer. Hm. Kanske till sommaren. Urp!


Min hösttrötthet har satt sej ordentligt. Måtte den snart försvinna. På jobbet går det bra, men hemma går jag på halvfart. Fast det är väl okej när det höst? Snart dags att ha nåt roligt som piggar upp. Förutom jobbet då. För det är lycka varje gång det är dags att åka färjan över till Visingsö och träffa alla goa människor där. Jag blir mer och mer sugen på att flytta dit. Men DET vill inte Peter. Aldrig i livet, säger han. Nehej, då gör vi inte det. 


Hur har ni det i höstmörkret? Berätta gärna. Då blir jag glad.
Kram till er alla från ensommysermedmångaljus

 



Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards