Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2012

Nätvän....

Av Anita - 20 juni 2012 08:00

Hej  vänner!

Internet är en positiv plats för mej. Här träffar jag vänner som finns omkring mej (i verkligheten) och här träffar jag vänner som finns, men som jag inte träffat ( i verkligheten). Tack vare min blogg kontaktar någon mej då och då. En av de goa tjejer jag fått besök av är Cecilia. Hon skriver någon rar kommentar emellanåt. En lite hälsning att hon tittar in ibland. Vi har mailat lite till varandra och några ggr har hon överraskat med nåt fint i min brevlåda. Någon gång försökte vi få till ett möte, men se det kom en sjuk man i vägen för den träffen. Tiden har gått. Vi hörs inte så ofta. 

Men så... var jag på Visingsö och köpte blommor innan det var dags att börja jobba. En underbar handelsträdgård, modell mindre.  En tjej kommer gående mot mej och säger - Hej, jag heter Cecilia. Oops! DEN Cecilia! Vilken lycka. Hon har sitt sommarställe nära handelsträdgården. Väldigt nära. :o) Åh, vad mysigt att ses. Och prata. Och kramas. Hon var tvungen att skynda till färjan och jag hade tid att passa till jobbet. Men vi ska ses. Jodå, så fort vi bara får till en tid. Jabba, vad kul! Bamsekram till dej goa Cecilia. Jag längtar.


Kram från ensomhardenbästastevännenpgaminblogg=Birgitta

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se