Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2011

Sommarens sista dag.

Av Anita - 31 augusti 2011 21:50

Hej vännerna!
Urp, läste ni rubriken? Det låter väl alldeles för sorgligt? Inte kan sommaren vara slut redan. Den började ju nyss. Eller? Nä, så är det ju faktiskt inte. Om jag tänker efter riktigt noga så har vi gjort en hel del i sommar. Som just varit sommaraktiviteter. Sånt där som man bara kan göra på sommaren. Eller ja, som är skönast att göra på sommaren. Mc-åkningen som var ett nytt påhitt för mej. Peter har ju kört i alla år. Vilka underbara turer det har blivit. Gotlandsresan med 14 motorcykelåkande vänner var bäst.

Alla cyklar och jag      På väg till Fårö

              

Torpön i Sommen är en idyll. Vättern runt, när vi tränade inför Gotland. Stalpet i Aneby. Spiken och Läckö slott. Mycket vackert. Sightseeing i Linköping. (Tack Uffe) Söderköping och Stegeborg. Hästholmen, Omberg, Heda, Vadstena. Tranås med underbar thaimiddag. Jag är glad att jag vågade testa igen. Vilken underbar känsla när det pirrar av lycka i hela kroppen på våra mc-turer. Peter köpte en "glidare" så vi kör i en hastighet av sådär 80. Perfekt.


Nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Ska jag sitta här och skriva alla sommaraktiviteter som vi gjort.? Nej, då blir ni nog urtråkade. Och förresten, ni som läser min blogg vet ju vad vi gjort. Eller hur? Alla ni vet ju att grilla är en sommargrej. Och åka båt. Cykla längs Göta kanal. Äta glass. (Mums för Rickardo i Halmstad och Smultronstället i Söderköping) Bada. Fast det har jag bara gjort 2 ggr i sommar. Urp! Inte mycket. Men ack så ljuvligt det var. 23 grader och underbart bad från båten. 2 veckor var vi på båtsemester. Sen har vi knappt varit ute på sjön. Snyft. Det är allt sorgligt.


  
Ja ja, frissan ser inte klok ut. Vind i håret, då blir det såhär c",) Tror det här var en eftermiddastur till och från Visingsö.


Sommarens sista dag har jag varit på en anställningsintervju. Vad roligt att jag fortfarande är intressant på arbetsmarknaden. Tjänsten som jag sökt är Personlig assistent. En mycket trevlig och gemytlig pratstund. Kan tänka mej att ta det arbetet om jag blir erbjuden. Kruxet är att tjänsten bara är på 43%.


September har mycket att erbjuda. I alla fall på helgerna. Båthelg om vädret tillåter. Hundkursen. Kräftfest hos vännerna. Skördefest och höstvandring på Visingsö. Förhoppningsvis kan vi sova i vår båt då. Bokmässa i Göteborg. Och när september är slut, så ska jag inte vara ledsen för det. 1 oktober är Vätterscrappen som Hildas Rum ordnar så fint. Vad kul!


Hör ni hur jag peppar mej själv för att inte deppa ihop denna sommarens sista dag? Det är ju alltid så svårt med brytningen sommar - höst. När jag accepterat läget, gillar jag hösten. Och förresten, idag köpte jag alla höstdofter på Yankie Candle ljus hos Anna K. c",) Det kan inte bli annat än mysigt.


Nu ska jag avsluta detta inlägg. Tack för du ville och orkade läsa allt.
Kram från ensomkallarseptförsensommarmånadsådetså

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

31 augusti 2011 22:56

Hej Kompis
När är Bokmässan i Göteborg?
Åker ni båt eller bil,kan det finnas plats för mig
om tiden passar,jag arbetar Måndag o Törsdag
Kram Karin

Anita

31 augusti 2011 23:00

Hej Karin!
Åka båt till Göteborg tar alldeles för lång tid. Det blir bil och ännu vet jag inte vem som åker med. Vi har några på gång.
Blir lite osäker på vilken Karin du är. Känner ju några stycken. c",)
Kram till dej.

 
Ingen bild

Inger

1 september 2011 08:37

Vist känns det vemodigt att ta farväl av högsommaren, det känns alltid så varje år vid den här tiden. Men nu hoppas vi på en underbar sensommar, september kan ju vara så härlig.
Men känslan att vi går mot mörkret känns tung...
Men än så länge vägrar jag långbyxor och strumpor :o)
Du har ju så många underbara saker att lägga in i minnesbanken, tänk på allt ni gjort och upplevt.
Fotot på dig och Ami på Eventide är helt underbar tycker jag.
Mmm, vad mysigt det låter med alla doftljus, du får berätta vilken/vilka höstdofter som är bäst.
Kramis från söstra di

Anita

1 september 2011 09:05

Hej kära!
Ja, våga vägra långbyxor. :o)
Jag vet inte ens vad jag har för långbyxor till hösten. Kanske måste jag köpa nya.
Stor kram till dej.

 
Karin

Karin

1 september 2011 21:14

Det är inte jag som ville ha skjuts till bokmässan:-)))
Jag tycker du ser då fräsch ut på bilden, lite vindrufs är härligt! Och Ami, så fin hon är!!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

Anita

1 september 2011 21:32

Hej vännen!
Hi hi, nej det förstod jag.
Tack för rara ord.
Kram till dej.

 
Ingen bild

Birgitta

3 september 2011 09:22

De första soliga,härliga men dock lite kyliga höstdagarna är här.Sen kommer alla vackra färger att njuta av.
Jo,visst går sommaren för fort och man vill ju hinna så mycket.
Vi ses nästa vecka (hoppas jag) och ha en underbar helg,kramar!

Anita

3 september 2011 12:15

Hej vännen!
Hoppas ni får en härlig helg också.
Självklart ses vi nästa vecka. Vi måste. :o)
Stor kram till dej.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se