Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2011

Halmstad nästa.

Av Anita - 24 augusti 2011 08:51

Hej vänner!

Det var magiskt vackert när jag åkte med färjan över till Visingsö igår. Sol, blå himmel och lugn sjö. Att cykla på Öa är ju fantastiskt. Den enda backen är väl den vid hamnen, tror jag. Nånting händer i mej när jag kommer till Visingsö. Det är så vackert, rofyllt och alldeles ljuvligt där. Att träffa tjejerna var precis så lyckat som jag väntat mej. Underbara och älskade allihop. Och god mat som alltid när käraste vännen ordnar till våra mysiga träffar.Tack underbara vän! 22.40 gick sista färjan till Gränna. Den tog jag och två tjejer som åkte bil. Cyklade hem i den stilla mörka sena kvällen. Tänk att en vanlig "sketen" tisdag kan bli såhär underbar. Det är lycka.

Nu packar jag färdigt för snart ska jag hämta syster Inger i Jönköping. Vi ska köra till Halmstad. Jag ska vara där några dagar. Vad härligt! Vi hoppas på att sammanstråla med Anna i Smålandsstenar på en fika. Hon jobbar och kör hit och dit. Vad kul att hon ska till just Smålandsstenar idag.

Halmstad är en stad som jag gillar. Dels för att Inger bor där. Anna har bott där och dels för att det är så vackert. Staden har så mycket att erbjuda. Och havet är havet. Alltid lika gott att få vistas på stranden. Vi hoppas att solen vill skina så det kan bli en stranddag.


Vackra bilder, eller hur?

Nehej, dags att sätta fart här.
Ha det gott alla. Var rädda om er.
Kram från ensomvillcyklamerpåVisingsö=kanskepåSkördefesten

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se