Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Semester!

Av Anita - 17 juli 2011 22:15

Hej vännerna!
Ursäkta att jag inte bloggat varje dag. I fredags jobbade jag (ett extrapass) lång dag och på kvällen var vi hos vänner och åt gott och hade det trevligt.


Igår tog vi en dagstur på motorcyklarna. Körde 40 mil. Mulet och lite svalt på morgonen, men vid 12-tiden kom solen fram. Härligt. Vi gjorde ett fikastopp i Gudhem. Kul att se. Där finns mycket att titta, läsa och lära. Vi hade inte tid med det. Kanske blir det en annan gång.


  
Ruinen av Klostret. Ursäkta dålig bild.


Efter detta styrde vi kosan mot Spiken. Fantastiskt vackert och himlans härligt. Ett omtalat ställe som var kul att få se. Vi åt lunch på en av alla små matställen. Pastasallad med räkor, laxtallrik, räksmörgås, bakpotatis med skagenröra, räkor... vi åt olika. Och gott var det. Vi strosade lite där på Spiken som ligger vid Vänern. Båtmänniskor som vi är trivdes vi riktigt bra. Många båtar låg i hamnen och en del såg vi på sjön. Härligt.


Läckö Slott och Spiken var målet denna dag. Så då körde vi till Läckö Slott som ligger fantastiskt vackert vid sjön.



Underbart väder, nästan för varmt för mckläderpånärvistannatcyklarna. Men vem var där för att klaga? Inte vi. :o) Jag kan tänka mej att åka tillbaka dit för att få se hur det ser ut inne i slottet.

Varma och lite badsugna åkte vi till Läckö strand. Men det blev bara vår mest badsugna kompis som tog ett dopp. Vi andra svalkade oss med sjöbrisen. Förresten så var det skön miljö där på Läckö strand. Stugor i lugnt läge och vacker miljö.


Det blev ett stopp i Hjo för glass. Mycket folk och härligt att se att Hjosik boden var färdigbyggd. Nu kan man sitta inne och äta fisk om man vill. Ett kärt möte blev det med ett par som var där med sin fina segelbåt. Vi träffades i Motala förra sommaren och har inte setts sen dess. Kära S, hoppas vi ses på nån ö om någon vecka.


Lite ömma i våra rumpor var vi allt när vi "landade" i Gränna. Men det var en underbar dag med goa vänner som vi tycker mycket om.


Idag har vi förberett för båtsemester. Fixat iordning här hemma och börjat packa så smått. Få se vilken dag vi ger oss av. Skönt ska det bli. Nu har vi 4 veckor semester att se fram emot. Och nej tack, inga skador denna sommar.


Kram till er alla från ensomhaftkäradotterochvovvepåbesök

  

 
 
Ingen bild

Dotter Anna

18 juli 2011 18:45

Hej Kära!
Hur är vädret där hemma nu? Jag sitter på hotellet i kalmar, här skiner solen från blå himmel, härligt =)
Tittade ni på polkatävlingen? Vad var det dom tävlande om? Finaste polkagrisen? Rödaste ränderna? Hm, fick ni smaka nybakat kanske? ;o)

Ha det så härligt så hörs vi snart.
Puss och kram Anna

Anita

18 juli 2011 20:01

Hej bästaste!
Vädret är okej. Blandat med moln och sol.
Jodå, vi tittade på tävlingen. Och det är som du skriver. Finaste ränderna, snyggt bakat.....Inget smakprov delades ut.
Kramis

 
AnnikaS

AnnikaS

18 juli 2011 22:25

Vilka härliga dagsturer ni tar! Nästan som semester redan innan semestern börjar på allvar. Hoppas att ni får en härlig och skadefri semester i år med massor av fint väder.
kram Annika

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

Anita

19 juli 2011 05:09

Hej vännen!
Ja, man kan se och uppleva mycket på en dagstur. Det är härligt.
Hoppas du också har det gott.
Kram till dej.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards