Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 22 januari 2011

Ointressant blogginlägg...

Av Anita - 22 januari 2011 21:31

Hej vänner!
Ni som tittar in för att se vad jag bloggar om ikväll, blir besvikna. För vet ni vad? Jag sitter här och vet inte ett dugg vad jag ska skriva om. Det kan ju inte vara så intressant att läsa om fler matprogram för det har jag skrivit om ett tag. Och inte om Gränna heller. Framförallt inte om strandpromenaden. För den tjatar jag ihjäl er med snart. c",) Om jobbet får jag inte skriva, för tystnadsplikt råder. TV program blir lite uttjatat också. Fast jag gillar verkligen "Stjärnorna på slottet" som gick ikväll. Sista avsnittet. Synd. Ett program där dom är snälla mot varandra. Ingen utröstning, Inget skitsnack. Respekt. Kärlek. Jag längtar efter att träffa vännerna och få sitta och prata. Vi har konstaterat att alla är lite osociala tiden efter jul och nyår. Man går lite i ide. Nu får vi snart skärpa oss. Umgås. Träffas. Prata. Skratta.


Ni som tittar in för att se om jag pysslat nåt, blir också besvikna. Kanske. Jag har några kort halvfärdiga, men mer blir det inte. Det har nog med Januari tröttheten att göra. Eller vad tror ni?


Äh, nu ska jag ta sista kisserundan med Ami. Sen blir det nog sängmys med en bok eller TV. Gjorde förresten goda räksmörgåsar ikväll. Kall öl till det. Mums, vad  det smakade gott. Killarna är glada att de har en husmor (kallar mej själv det) som fixar. Annars skulle det inte blir sånt här gott. c",)


Ha en skön söndag imorgon. Själv jobbar jag , men bara några få timmar.
Kram från ensomgillarattträffanyavännenengångiveckan

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se