Anitas blåa blogg

Alla inlägg under december 2010

Av Anita - 15 december 2010 12:15

Hej vännerna!

Nu blir det mindre och mindre antal paket på bordet. Det här kan jag verkligen rekommendera er alla som har bloggar att vara med på. Mindi har säkert en ny till nästa December. Det går bra att börja köpa saker till den nu. Förresten så brukar Mindi har både Alla hjärtanswapp, påskswapp och midsommarswapp. Då är det inte 24 paket utan ett härligt temapaket som gäller.


Dagens paket är en pocketbok. Spännande. Den här har jag inte läst.


  

Få se om jag tar mej an den när julkorten blivit gjorda. En historisk skildring. Hör inte till de främsta böcker jag läser, men jag ska ge den en chans. 
Tack kära tomtenissa!


Nu är jag trött på att vara sjuk. Roligheten idag fick avbokas. Hur ska det gå med julbordet då? Jag är tveksam.

Kram från ensomärgladfördenfinaheadernIngergjort

      

Av Anita - 14 december 2010 23:00

Hej vännerna!

Jag har blivit beroende av något. Jag vill bara har mer och mer. Får inte nog. Jag når himmelska höjder. Det är så kul. Jag blir så glad. c",)

Vad är nu detta tänker du? Har hon blvit knäpp av hostmedicinen eller vad?

Men titta här. Vad säger du nu då?

                  

Jodå, dom finns i blått.  Blueberry och Blue Fruit. Men ni ska bara veta hur många fler färger och smaker det finns. 50 st. Kolla på filmen så förstår du hur stort det är med Jelly Belly i USA. c",)


Typiskt USA eller hur? Men håll med om att det är kul. :o)


Jag läste Harry Potter böckerna och där åt de av Bertie Bott's Jelly Beans. Dom bönorna var inte att leka med för ibland kunde de få en äcklig smak som öronvax, smuts eller spenat. :o) Det här tyckte jag var kul, så när vi var i London 2008 köpte jag ett paket Jelly Beans. (Med goda smaker) Efter försökte jag hitta dem här i Sverige men ingen tur.

Nu var vi ju i London igen och jag lyckades hitta Jelly Belly som är tillverkade i USA och Jelly Bean som är tillverkade på Irland. Fakta om Jelly Belly kommer här om du är intresserad.


Nu har jag sökt och hittat att Discshop säljer Jelly Belly. Fantastiskt!
Jelly Belly har en svensk läcker hemsida. www.jellybelly.se  Den är värd ett besök. Kolla recepten. :o) Lagerhaus ska sälja asken med Jelly Belly och Godishuset i Jönköping har dem på lösvikt. Vad kul!

Är det någon av er som smakat på dessa fantastiska bönor?

Kram från ensomvillsmakaallasmaker:o)

  

Ps, denna fina headern har min kära syster, Inger, gjort. Hurra vad jag är glad för den. Tack kära!

Av Anita - 14 december 2010 08:45

Hej igen vännerna!

Visst är det roligt och mysigt att kunna skicka fina mail? Med bakgrundsfärg/mönster, någon fin bild och kanske musik. Svårt att göra själv?

 

Ett tips är att använda mailmallar som finns på Inger's Creations. Gå in på den svenska sidan och klicka dej ner till information om att bli medlem. Det kostar bara 80 kr. För den lilla summan har du tillgång till mängder av ljuvliga mailmallar i olka kategorier. Nu till Jul har Inger gjort en underbar blandning som passar alla. Du kommer att få svårt att välja. Fortsätter du att vara medlem, betalar du endast 50 kr/år. Jag lovar dej att mottagaren blir himlans glad över att få ett mail från dej med grafik från Inger's Creations. OBS, mallarna kan endast användas i Outlook express.

Kram till er alla från ensomhoppasattnitittarinhosInger

  

Av Anita - 14 december 2010 08:30

Hej vännerna!

Mmm, jag dricker mycket te. Och gillar att kunna välja bland olika smaker. Vi väljer te i påsar. Och det kände min tomtenissa på sej. Hon har gjort en underbar ask med fack och i den har hon lagt fyra olika smaker. Såhär:


 

Visst är det vackert? Jag missade att fota locket på asken. Enkelt och fint i vitt. Ett stort hjärta (som till ischokladen) och text Te.  
Ja, min tomtenissa kommer jag aldrig att glömma. Helt otroligt vad hon har pysslat och grejat för min skull. Kurr. Tack kära!

 

Vi har fått en teori om att smittan funnits på planet. Eftersom vi insjuknat alla fyra. Hm, undra i så fall hur många som är sjuka av alla passagerare som flög med Ryanair tors kl 14.45 London - Skavsta?

Kram från ensomhostatlikaillainatt

    

Av Anita - 13 december 2010 18:13

Hej vännerna!

I dagens paket hittade jag en annorlunda grej. Faktiskt rätt så knasig. Men fin ändå. c",) Den hänger i mitt pysselrum och förmedlar lite julstämning.


  

Texten God Jul lyser. Den skulle vara fin att ha i ett fönster.


Lotta K är inte min hemliga tomtenissa. Hon skrev och berättade det. Så inatt när jag nästan hostat ihjäl mej och inte kunde sova, sökte jag efter den som kunde vara aktuell. Är 99% säker på att det är Anna. Läs i Julswappen vad jag skriver.


Hoppas att ni haft/har en mysig Lucia.

Kram till er alla från ensomkämparpåmedfeberochhosta

  

Av Anita - 12 december 2010 20:24

Hej vännerna!

I dagens paket hittade jag nåt fint. Tror att tomtenissan gjort omslaget själv. Med blå ord och en liten penna. Jättefint. En skrivbok har jag alltid nytta av.


 

Boken var inslagen med papper från Ica Maxi i Haninge. Hm, en ledtråd. Några av swapparna bor i Stockholmstrakten. Jag tror att det kan vara Lotta K för hon målar om röda grisar till vita. :o) Min röda tomte blev ju en underbar blå med hjälp av färgblandning och målande av en duktig pysslare. Och det tror jag Lotta är. Kanske är jag på fel spår. Tiden får utvisa.
Tack kära tomtenissa eller ska jag skriva Lotta K? c",)


Våra reskamrater och också blivit sjuka. Och Peter har legat nästan hela dagen idag. Vad är detta? Var fick vi den bacillen? Usch, vi mår inte bra alls. Jag är hemma måndag och tisdag. Onsdag är jag ledig men kurerar mej säkert då också. (Jag ringer dej som lovat på tisdag kväll, F). Jag måste bli frisk för på ons är det en kul grej på gång och på fredag ska vi äta julbord är det tänkt. Vore ju synd att missa det.


Tröst är att jag inte varit sjuk på väldigt länge. Jo, någon enstaka dag för migrän har jag varit hemma. Så..jag vet inte riktigt hur jag gör. Ringer försäkringskassan eller det företag som anställt mej. Jag ringer till företaget först så får jag veta.


Nu kryper jag i säng igen. Den är väldigt skön när man inte mår bra.

Kram till er alla från ensommåsteaccepteraattläggaalltåtsidan

  

Av Anita - 11 december 2010 21:40

Hej vännerna!

I dagens paket hittade jag god choklad. Marianne och lyxchoklad från Robert E:s Choklad i Stockholm. Mm, gott! Chokladen låg i en fin ask. Nästan som sammet. Tack Tomtenissan.


  

Undra om detta är en ledtråd? Chokladen kommer från Stockholm. Kanske bor min tomtenissa där nånstans. Jag har kollat och har några som kan vara aktuella. Vad spännande.


Jag blir bara sämre och sämre. Febern har ökat, jag hostar sönder revbenen känns det som. Klen och matt, orkar inget. En kompis skrev att hon varit sjuk i liknande i två veckor. Urp! Det har jag inte tid med. Och inte lust heller. Håll tummarna för att jag snart är på banan igen.
Kram till er alla från ensomintevaritsåhärsjukpåmycketlänge

  

Av Anita - 10 december 2010 19:49

Hej vännerna!

Fy och usch vad sjuk jag har blivit. Riktigt ont i bröstet och hosta som kommer ända från magen. Feber och huvudvärk. Matt i hela kroppen. Och knoppen. Inget vidare, men nu fick jag gnälla lite. Var det Londonluften/kylan som tog kål på mej tro? Nåja, jag är hemma och kurerar mej. Mest i sängen. Nåt som är positivt med det är att jag kan läsa böcker som legat på nattduksbordet olästa väldigt länge. Härligt att försvinna in i bokvärlden ett tag.


Idag öppnade jag paket igen. Det är ju lycka. Julafton varje dag. Och jag får så himla fina paket. Min tomtenissa är ju helt fantastisk med att hitta på och pyssla till det. Hon har till och med koll på att jag gillar stämplar. :o)

  

Fina vinterstämplar med renar och snöflingor. Hoppas jag blir piggare snart för lusten kom att göra nåt kort med dessa motiv. Tusen tack Tomtenissan. 


Nu blir det TV-soffan och Idol. Vad tråkigt att det blivit såna skriverier om Minnah och Jay. Det tar liksom bort gläjen lite. Det är härligt med förälskelse men inte när den tredje parten blir drabbad. Men... vi vet inte hur det ligger till egentligen. Eller hur? Media är mästare på att vränga till saker och ting.


Ha en härlig fredagskväll.

Kram från ensomhaftsängkamratenAmisomsällskap

  

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Skapa flashcards