Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

En underbar söndag.

Av Anita - 18 juli 2010 21:45

Hej vännerna!

Idag har vi haft en härlig söndag i Eventide med vänner som inte har sin båt i sjön denna sommar. Det uppskattas mycket att bjuda på en båttur. Eftersom det blåste valde vi att köra till Visingsö. En lagom färd på sjön. På Öa blev det gott kaffe och fika på båten. Sen en långpromenad och efter den, smakade det gott med middag på Solbacken. Vi hade tänkt att ligga ute på sjön och kolla på Allsången. Men det blåste alldeles för mycket så vi föredrog att ligga i hamn istället.


Jag har köpt  en Android mobil (Sony Ericsson X10 Mini). Det blir lättare att skriva på Facebook. Bl a. En kul mobil med många finesser. Tur att vi har en teknisk begåvad son som kan det mesta om Android. Han får lära mej allt han kan. Och det är inte lite det. c",)

Sony Ericsson X10 Mini

Okej, jag är lite prylgalen. Vill ju förståss hänga med i utvecklingen. :o)


Imorgon ska jag och Ami åka till Hästholmen och "Mycke Tassar". Där ska Ami klippas. Än har jag inte kunskap om hur öronen ska klippas. Samt ben, tassar mm. Ska bli spännande att se resultatet. Jag måste förresten duscha henne ikväll. Oj, det blir sent.


Hoppas att ni har det bra.

På tisdag åker vi ut på båtsemester igen. Det ska bli underbart.

Kram från ensomärlyckligöverattfåköpahonungavenbiodlare

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Birgitta

19 juli 2010 08:48

Härligt att ni varit på sjön i helgen. Antar att det är den bästa medicinen för P och att ni alla njuter av sjöluften.
Lycka till med Ami´s klippning.
Ha det gott,kram!

 
Ingen bild

dotter Anna

19 juli 2010 09:12

Hej kära! Synd att det blåste på er, men låter som ni hade trevligt trots det =)
X10 mini har jag också tittat på, verkar rolig och lagom stor tycker jag =) Du får visa mig hur den funkar när vi ses nästa gång.
Nu ska jag jobba i Alingsås.
Puss och kram. Gosa lite med Ami från mig. =)

 
Ingen bild

Ulla

19 juli 2010 10:12

Tack för en trevlig pratstund på vår altan.Gör gärna om det så ska det bli lite fika oxå.Vilken underbar hund Ami är. Jag är förvånad att en så ung hund är så lugn och lydig. Tack vare sonens fostran?Ha det nu så trevligt på er semester och krama "de våra" om ni träffar dem. Kramis :)

 
AnnikaS

AnnikaS

19 juli 2010 11:08

Vad härligt att ni njuter av båtlivet igen! Jag kan tyvärr alldeles för lite om telefoner, skulle önska att jag kunde mer. Hoppas att du kommer trivas med din!
kram Annika

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se