Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 1 mars 2010

10 topplistor med tema och ont, det gör ont...

Av Anita - 1 mars 2010 17:55

Hej vännerna!

Ny månad. Den 16 mars brukar vi har penséer i krukor ute. Måste säga att det känns väldigt overkligt att det kan ske i år.


Old Dogs med John Travolta och Robin Williams var ingen hit. Fullt ös från början till slut. Filmen kändes lite som en B-film, tycker jag. Fast några goa skratt blev det ju och vi hade en mysig biostund. Vi och 7 andra besökare. :o)


Jag har gjort några fler 10 topplistor med tema. Ni måste ha Spotify för att kunna lyssna på dom. Ett fantastiskt program. Me like.



Anitas "Båt" lista

Anitas "Glad" lista

Anitas "Sommar" lista




Hur gör man då en lista?

  • Uppe i vänstra hörnet finns "search" fältet. Där kan du skriva in en artist som gillar. Du får fram låtar som artisten gjort. Klicka du i mittenraden på artistnamnet så får du upp allt denne har gjort. (Klickar du på Related artist, längst upp, får du upp liknande artister)
  • Längst ner i vänstra kolumnen, står det + playlist. Klicka på den och ge din lista ett namn.
  • Nu kan du "plocka" in låtar i din lista. Du markerar låten du vill ha, drar den till din lista. Inte så svårt. Men allt är lätt när man kan det, eller hur?
  • För att skicka din lista till någon på mail eller om du vill lägga in den i din blogg/hemsida, markera listan, högerklicka och välj "Copy HTTP Link".
    Öppna mail och klistra in koden. Eller länka den på din blogg/hemsida.

Blev du nåt klokare? Hoppas det. För jag skulle tycka att det är himlans kul att ha olika listor att lyssna på. Och andra kan få ta del av dem om du vill.

Idag är vi insöade. Verkligen. Ett himlans oväder hela dagen. Blåst och snö. Hur kul är det på en skala? Igår var jag glad att kunna gå på asfalt. Idag har jag inte kunnat gå ut alls. Dels på grund av väder och dels på grund av värk.

Håll i er för nu ska jag gnälla lite. Hoppa över nästa stycke om ni inte orkar höra.


Äntligen har det blivit gjort. Vadå? Jag har ringt om läkartid (tid om 2 veckor) och även tid hos sjukgymnast (tid om 1 vecka), för att kolla vad det kan vara. En teori är att det är höftledsatros. Blir inte alls förvånad om jag får den diagnosen. Det har smygit sej på. Och ibland har jag så jäkla ont att jag knappt kan gå. Böja på benet är nästan omöjligt. Efter min duktiga promenad igår, var jag helt handikappad. Aj, aj! Av sjukgymnasten fick jag rådet att inte anstränga mej när jag har ont. Det kan bara förvärra. Puh! Det här kan faktiskt få mej att inse att en hund kanske inte är det bästa köpet just nu. Måste nog få klarhet i vad jag lider av först. Sen kan vi ta beslut. Det är den sanna verkligheten. Det känns lite tungt just nu om jag säger så.


Nu ska jag prata med älsklingen som pinat sej med att köra tur/retur Jönköping i det här hemska vädret.

Kram till er alla från ensomuppskattarsmåsakernailivet

  




 
 
Ingen bild

Anneli

1 mars 2010 19:27

Stackars dig, tack för en rolig bio kväll .
Ha det gott och va rädd om dig kram Anneli

 
Ingen bild

Dotter Anna

1 mars 2010 19:46

Men oj, vi får hoppas att dom kan hjälpa dig! Bra att du bokat tid =)
Förstår att det känns tungt, dels med tanke på hundfunderingarna, ja, vågar nog påstå att jag vet precis hur du känner om det inte blir någon hund. ;o)

Nu ska vi äta kvällsmat, sen blir det kvällskisspromenad och sängdags, helt slut efter dagens skola..

Hälsa killarna!
Puss och kram Anna

 
Poohtra

Poohtra

1 mars 2010 21:31

Stackars dig vännen...
Tack för titten på min blogg. Kycklingarna är stämplar och jag har stämplat direkt på pappret. Tycker verkligen om dem !!
Sköt om dig !
SNART ses viiiiiiiiiiiii!!!
Kram!

http://petras-place.blogspot.com

 
Angelika

Angelika

2 mars 2010 12:01

Hej!
Ja spotify verkar så kul, har det inte ännu men måste väl skaffa mig det :-)
Fy låter inte alls kul med din värk, hoppas att du kan få klarhet i vad det är nu då och att det reder upp sig...

Härligt med vår inne, tänker på dina bilder i förra inlägget, måste med fixa lite vårmys hemma - kanske till helgen.

Ha det så gott!
Kram A

http://angelikasscrapblogg.blogspot.com

 
Ulla-Britt

Ulla-Britt

2 mars 2010 13:59

Hejsan Anita!
Spotify har jag inte ska kolla vad det är.

Hoppas det går bra hos doktor och sjukgymnast inget kul med värk för det har jag jämt.
Jag har röntgat mina höfter för några år sedan och det var slitage sa dom och sånt får man räkna med när man blir äldre.
Jag får äta värktabletter varje dag för att kunna stå ut.
Just det här med promenader blir svårt ibland för man känner sig glad när man går ut och sedan kommer det surt efter men man måste lära sig leva med det.
Vatten gympa brukar vara bra för kroppen och skonsamt.
Lycka till vännen kramisar U-B

http://ulla-britt.bloggplatsen.se

 
AnnikaS

AnnikaS

2 mars 2010 17:34

Vad bra att du beställt tid, jag hoppas att det finns något att göra så att hundplanerna går att infria. Åh vad roligt att kunna inspirera dig att göra listor och dela med dig av, just nu lyssnar jag på din glad lista, det är ju ändå tisdag! :-D
kram Annika

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Skapa flashcards