Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Drömmen om Thailand.

Av Anita - 18 februari 2010 21:17

Hej vännerna!

Vad häftigt att åka färja bland isflaken. Det låg mest is i hamnarna. Vi hade det så himla trevligt tillsammans igår, tjejerna på Öa och jag. Mat (underbar) och prat i flera timmar. Det kunde inte blivit bättre. Tack till er gulle tjejer som ser till att vi träffas. Det gör vi om snart, tycker jag.

 

Vi pratade om Thailand och jag fick en längtan tillbaka dit. Detta fantastiska land med det leende folket. Underbar mat. Underbara stränder. Otroligt fina synupplevelser. Vi tillbringade några dygn i Bangkok. Startdestination och slutdestination. Där är det nåt helt annat än på öarna. Jag är glad att vi fått uppleva så många delar av Thailand. Vill du se hur det är i Bangkok? Varsågod.Vi var uppe i Chang Mai, Chang Rai och Mae Sai. Pinades i Pattya. Latade oss på två öar, Koh Samet och Koh Chang. Vi var där dec 2005.Vad vore livet utan drömmar? Och när de blir verklighet så är det stor lycka. Eller hur? Vi har rest mycket och jag har aldrig längtat tillbaka så mycket till ett ställe/land som jag gör till Thailand. Måtte min önskan gå i uppfyllelse, att vi kommer dit igen.


Kramis från ensomtittarutochserattdetsnöarurp

   
ANNONS
 
Ingen bild

Birgitta

19 februari 2010 08:19

Ja,visst hade vi en hel-go kväll hos L. Man fylls av positv vänskap och laddar upp batterierna med energi.
Nu har jag packat för go helg med mannen i F-berg för god mat,gott vin,bad (inomhus,såklart) och nu ska jag bara köpa lite lyxigt god choklad och en onödigt dyr tidning sen ska jag bara ägna mej åt att koppla av. Ha en go helg.Jätte-kram

 
Ulla-Britt

Ulla-Britt

19 februari 2010 13:54

Hejsan Anita!
Tusen tack för gåvan den gjorde mig väldigt glad.
Den sitter på min sida nu.
Jag tittade på Thiland och det ser verkligen underbart ut.
Själv har jag inte varit där men skulle önska mig någon gång i livet att resa dit.
Man blir faktiskt lite ressugen nu när snön bara fortsätter att komma här hos oss.
Men man kan ju drömma så länge och titta på vackra bilder.
Må så gott vännen och trevlig helg.
Kram U-B

http://ulla-britt.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se