Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Öl-bytar-afton.

Av Anita - 24 oktober 2009 18:54

Hej vännerna!

Idag har jag jobbat och det är så trevligt så. Vi var på torget, ja i Jönköping är det stor torghandel på lördagarna. Fantastiskt utbud av allt. Kläder, gardiner, tyger, strumpor, blommor, fisk, kött och bakat. Mm. Jag köpte sparrispotatis som vi gillar himla mycket. Blev sugen på att köpa jultyg till att sy världens minsta köksgardin. Men det får jag göra en annan lördag.


Det där roliga jag nämnde häromdagen... det ska jag berätta om nu. För alla har fått mail med inbjudan. Vi ska ha Öl-bytar-afton. Det innebär att man tar med sig två kylda öl. Alla öl ställer vi på buffébordet och man får ta andra sorter än dem man har med sej. Är ni med? Tilltuggen bjuder vi på. Det blir öppet hus mellan 17-21. Lite lättsamt men himla trevligt, tror jag. Ibland drar man sej för att ordna fest eller middagsbjudning, och då passar den här varianten så bra. Idén har min smarta sambo kommit med. Vi har bjudit massor av folk. Hoppas några kan/vill komma.


Imorgon är jag ledig för jag har bytt sön mot en lördag längre fram. Vad skönt!

Hoppas att ni har en trevlig helg.

Kram från ensomärmättsomenplätt

  

Ps, bänkompisMia, jag träffade Helen idag. Hon vill absolut att vi skulle träffas. Vore kul, eller hur?

 
ANNONS
 
AnnikaS

AnnikaS

25 oktober 2009 07:37

Nu har jag uppdaterat mig på vad som hänt sedan sist jag var inne. Har blivit så van vid bloglovin att jag helt glömt bort att kolla in din blogg, har väl visserligen en annan förklaring oxå, mitt liv är uppåner.

Vilka härliga inköp du gjort på mässan och ett kort har du gjort, hejja! Ser så mycket fram emot att få ses på tisdag på kursen.
kram Annika

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se