Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Mitt rum

Av Anita - 20 augusti 2009 20:51


Hej vännerna!

Nu är mitt pysselrum tapetserat. Rutigt, beige, randigt och en vägg är blå. Allt i matchande kollektion New Classic.


Dörren kom inte. Typiskt! Men nästa vecka ska den dyka upp. Idag kollade vi markiser till de tre fönstrena på entresidan. Det lutar åt att bli enfärgade. Eller kanske inte. Vi får se. Måste kolla ihop med färgen på den olevererade dörren. Hm.


Nu är jag ledig i tre dagar. Rätt skönt faktiskt. Vi ska ut på sjön om vädret tillåter. Med goa vännerna som vi saknar när vi inte är tillsammans.

Må så gott.

Kramis från ensomglädsåtdotternsframstegirehabiliteringen


 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra

21 augusti 2009 08:46

Hej vännen !
Skönt att höra att det går bra för Anna !!
Fint får ni det också...
kramis och sköt om dig !
Från Petra

 
Bente

Bente

21 augusti 2009 10:50

Så fin tapet! Dette blir et trivelig rom.
Klem fra Bente

http://www.flikkern.no/Benteshjemmeside.htm

 
Carina

Carina

22 augusti 2009 07:48

Hej!
Ojjj,vilket fint pysselrum du får och hela huset blir nog kanonbra!Roligt att du trivs med jobbet.
Ha,det gott!
Kram!

http://carinaspysselsida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se