Anitas blåa blogg

Alla inlägg under mars 2009

Av Anita - 23 mars 2009 19:19

Hej vännerna!

Jag har gjort veckans kort. Det handlar om choklad. Nåt som jag är väldigt svag för. En passion i livet. Choklad gör mej glad. Antidepressivt godis.


        

House Mouse stickers. Ursäkta sudd.      Bilder från en liten kalender jag har.


I lördags hade vi en underbar em/kväll i Gränna. På vår promenad längs Vätterkanten i strålande solsken och en spegelblank sjö, fick vi se en luftballong stiga upp mot himlen. Vilken otroligt vacker syn! Det är nog den som jag ska flyga med framöver. c",) Peter ska köpa en biljett och följa med också. Kul!

Tack underbara vänner för er gästfrihet och en helmysig lördag.


Kram från ensomskabörjajobbasåsmåttnästavecka

Av Anita - 22 mars 2009 15:50

Hej vännerna!

Måste få visa en bild till på de ljuvliga blå penséerna.

Ha en go söndag alla.

Kram från ensomärutansambonågradagar



Av Anita - 21 mars 2009 13:04


Hej vännerna!

Med mobilens hjälp blev det en bild på en av mina favoritpenséer. Den är i mellanstorlek och helt ljuvlig. Färgen kan skifta från ljus ljus blå upp till mörkare blålila. Jag önskar att jag kunde trolla mej till Stockholm imorgon. Där pågår en Pensé och violutställning på Drottningholms Slottsteater. Åh, vad jag skulle gå där och njuta länge länge. Söstra mi skulle vara med också. För hon är lika galen i penséer som jag är. c",) I programmet Efter Tio den 20/3 visades några penséer från utställningen.


Vilken underbar dag det är. Solen skiner och det är så himla skönt. Vi har tvättat av trädgård- och balkongmöblerna. Lagt på (blåa) vaxdukar och pensékrukor på borden.

I em åker vi till Gränna och bästa vännerna. Vad kul det ska bli!

Kram på er alla från ensomhoppassolenvilllysavarjedag

Av Anita - 20 mars 2009 18:05

Hej vännerna!

Idag har det varit en bra dag. Jag och min chef har haft en långt samtal. Mycket givande och positivt. Efter det, ringde jag Företagshälsovården och hade ett lika bra samtal där. Alla är så snälla och förstående. Jag är så tacksam. Det känns som jag kommit till en vändpunkt. Nu kan det bara bli bättre.


När jag kom hem hittade jag det här i min brevlåda. Åh, vad roligt!


Från vännen Petra. Hon skickar mej ett underbart kort som hon gjort själv med goa värmande rader. En påse stansade figurer i turkost och en påse full med prickar. Tänk att man kan bli så glad av - prickar. c",) Dom kommer jag att ha mycket glädje och nytta med. Jamen varför då undrar du. Jo, det ska jag genast förklara. De ska sitta på mina Promakerspennor. Mina prickar som jag hade stans till är nämligen för stora. Nu har underbara, snälla och goa Petra suttit där hemma hos sej och stansat för glatta livet bara för att göra mej glad. Hon skriver såhär... Om det är detta lilla jag kan göra för dig, så gör jag det utan att blinka!!! Kurr, tack vännen.


Min smala (gått ner 12,5 kg) sambo vill inte ha stabbig fredagsmat längre. Ikväll blir det tonfisksallad med vitlöksbröd. Jag köpte t om Creme Fraiche light till dressingen. Det hör inte till vanligheterna. Även jag ska väl kunna ändra mej. c",) Önskar att jag vore lika duktig som han. Men det kanske kommer. Vem vet?


Ha en go och trevlig fredagskväll alla.

Kram från ensomköpteflerpenséeridag

Av Anita - 19 mars 2009 22:38

Hej vännerna!

Solen har lyst idag, men det har blåst nordanvind. Jag sökte lä och planterade alla penséer som inhandlades igår. Tre krukor och två blomsterlådor blev smyckade med mest blå ljuvliga blommor. Penséer är lycka. De står där så sött och säger att nu är det vår. Underbart! Fast jag måste nog kolla termometern innan jag går och lägger mej. Kanske får jag ta in de små liven så de inte fryser. Det vore ju för sorgligt om de skulle bli hängiga redan första dygnet. c",)


Bilen blev städad och tvättad. Men när jag sköljde den så frös vattnet så det blev isskorpa på henne. Usch då. Men... nu är Crabban ren och fin. Och jag är så nöjd över mina prestationer idag.


I brevlådan låg en söt stämpel från Bildmålarna. Mimosa med vitsippor. Fast på mitt kort blev det blåsippor. Såklart! Var ju tvungen att se hur hon gör sej på kort. Stämpeln är i toppkvalité.


Pappret är från Maja Design. Mimosa är målad med Promaker.


Nu ska jag krypa ner i säng och läsa. Jag har läst färdigt "Män som hatar kvinnor" och nu läser jag andra boken - "Flickan som lekte med elden". Åh, dom är så bra.

Natti fnatti kram från ensomblevgladövertelefonsamtalfrånenkärvän

Av Anita - 18 mars 2009 18:38

Hej vännerna!

Tack för stöttande ord. De värmer. Och jag blir så glad.

Jag har gjort veckans "Bara jag" kort. Ordet blev:


        


Ikväll är jag sugen på att smycka (altra) en skrivbok. Sitter här och önskar att det ska klicka till i skallen med idéer på hur den ska se ut.  Det kan ta sin stund. c",)


Ha en go onsdagskväll alla.

Kram från ensominserattpyssletärbramedicin




Av Anita - 17 mars 2009 21:32

Hej vännerna!

Jag har valt att inte skriva så ingående om mitt hälsotillstånd just nu. Det känns väldigt privat. Mina tankar kretsar mycket kring hur jag är nu och hur jag varit. Hur det ska bli osv. Jag kämpar varje dag med hitta tillbaka till mej själv. Det är svårt när jag förlorat lite av både självförtroende och självkänsla. Nu gäller det att se framåt, ta en dag i taget och bestämma mej för att må bättre.


Du VET

Längst där inne,

innanför alla själens lökskal,

vet du redan allt.

Du vet ditt syfte,

vart du är på väg,

vilken väg du ska välja just nu.

Det gäller bara att ställa frågan

- och ha tålamod

och MOD nog att

lyssna efter svaret.

Caroline Gårdheim


Kram från ensomintegeruppiförstataget

Av Anita - 16 mars 2009 14:49

Hej vännerna!

Jag måste få visa er något som glädjer mej mycket. Petra på Skogstokiga håller just nu på att rita olika Bus. GodisBus har ni sett på mina senaste kort. Den gillar jag. Hälsar du på hos henne så finns alla Bus där. Och du kommer att hitta kort som hon gjort med BärBus. Helt underbara. Gissa vilken jag gillar mest? c",)

Där finns också hennes senaste Bus. Hon ville ha idéer på olika Bus och jag gav henne några. Bl a PenseBus. Och titta vad hon gjort! Helt ljuvlig och alldeles bedårande!


Jag blir så himla lycklig när jag ser henne. Petra har ritat henne så söt.


Det finns mycket man kan vara glad för. Eller hur? Bara det att känna mej lite piggare från förkylningen som slog ner som en bomb. Jag har legat hela helgen,

men är snart på benen igen. Hoppas jag.

Kram från ensomskapåpensejaktimorgon



Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards