Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

En bra dag.

Av Anita - 28 februari 2009 16:09

Hej vännerna!

Idag är en bra dag. Underbart sällskap vid frukostbordet av vår kära dotter. Hon är hemma på helgbesök. Mys, pys. Vi har varit och handlat lite i vår favoritbutik AnnaK. Doftljus kan man aldrig ha för mycket av. Mmm, köpte Lavender/vanilla, Sweet violet, Juicy watermelon, Cherry blossom, Clean Cotton. Underbart! Jag kan inte vara utan doftljus.

Ikväll ska dottern på fest och Peter och jag ska till Gränna för att träffa segelgänget (Kroatienseglarna). Det ska bli så himla roligt. Nu var det allt länge sen vi träffades.

Gränna ja, då kommer jag att tänka på ballongfärden som jag ska göra framöver. Wow, det kommer att bli en häftig upplevelse. En dröm jag har haft ända sen vi bodde i Gränna på 80-talet. Fast jag är höjdrädd ska jag nog våga detta.


Hoppas att ni har en trevlig lördag.

Kram från ensomharhälsatpåivårgamlakioskidag 
ANNONS
 
AnnikaS

AnnikaS

28 februari 2009 17:26

Var rädd om dig och se till att ta det lugnt under tiden du är sjukskriven. Hitta på massor av roliga saker som ger dig energi!
kram Annika

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

7 mars 2009 22:49

BALLONGFÄRD...ojoj, så mooodig du e trots att du e höjdrädd. E själv höjdrädd. Får svindel bara jag glor rätt ner i golvet. Jo, det är sant.
Mmm, doftljus e ljuvligt. Kan tipsa om OPIUM. Gillar du rökelse så är den också helt underbar. Min favvorökelse är patcholy....MMMMmmmm! Kan känna doften.,,,
Kramar
Susanne

http://www.axevasvecia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se