Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Nattkompis.

Av Anita - 24 februari 2009 07:40

Hej vännerna!

När jag var inne akut för min yrsel i höstas fick jag en remiss för sömnanalys.

Inatt har jag haft en nattkompis. Rätt så obekväm faktiskt.


Den mäter syrgashalten i blodet och andningen. Nattsömnen har inte varit den bästa kan jag säga. Men vad bra att detta är gjort nu. 8 veckor får jag vänta på resultatet. Jag är väldigt tacksam, för det är här ett av problemen ligger. Att jag sover dåligt. Jag snarkar och vaknar ofta med huvdvärk. Det tar ner mitt hälsotillstånd. Och jag blir så trött på att vara trött. För det är jag ofta.

Idag har jag fått en läkartid. Nu hoppas jag på att få hjälp med medicin för min huvudvärk och tillfälligt få något att sova på. Vi ska prata om min onda arm och om min återkommande yrsel. Usch ja, bara att bita i det sura äpplet. Min livssituation ska bli bättre, med hjälp av att jag själv tar tag i den. Nu är det på tiden. Vad har jag väntat på? Troligen att det bara skulle gå över av sig själv.

Löser det sig bara med kommande arbete, så blir det bra. Jag lever i ovisshet just nu. Usch, det var inget roligt inlägg idag. Jag återkommer med nåt bättre imorgon.


Solen vaknar, det blir en fin dag. Jag ska nog besöka bokrean en liten stund. Kan inte låta bli. Ska bl a köpa "Katedralen vid havet".

Må så gott alla.

Kram från ensomkanskefådenfinastämpelnidag

 
ANNONS
 
M i n d i

M i n d i

24 februari 2009 10:19

Men vad skönt att du kan få hjälp nu!!!!
Underbart!
Grattis till vinsten vännen, den är du värd. :)

Kramis
M I N D I

http://mindidagar.blogspot.com

 
Niina

Niina

25 februari 2009 08:19

Håller med Mindi, även om din "nattkompis" inte ser så mjuk och gosig ut...kram till dig! =)

http://niinas.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se