Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Blåa kort.

Av Anita - 22 februari 2009 09:01

Hej vännerna!

Det blev en väldigt trevlig dag på Hildas Rum igår. Att träffa vänner som har samma intresse är så roligt. Angelica är fantastisk som står till förfogande med lokal och sig själv på dessa pysselträffar. Och så får vi ju köpa material till vårt scrappande förståss. Hon har ett himla bra sortiment. Underbara papper och dekorationer i mängder. Det bästa.


Jag brukar ju inte skapa så mycket på pysselträffarna. c",) Pratar mest och hämtar inpsiration. Och bara myser av sällskapet. Det är bomull för själen och det behöver jag verkligen nu. Tre kort gjorde jag, två visar jag här.


Skogstokiga stämpel, min favorit, text Olivia, papper från Ljuva Änglar -

Bisous/renaissance blue fram- och baksida.


Valde att ha kortet utan text för att ev sätta dit det senare.

Blommorna är från Prickiform. Länkar finns till höger under "Butik".


Idag blir det en vilodag. Bara vara och ta det lugnt.

Hoppas att ni alla får en skön söndag.

Kram från ensomharenstooorrödingatttahandom:o)


 
ANNONS
 
Angelika

Angelika

22 februari 2009 10:36

Va roligt att du kom igår Anita!
verkligen en jättetrevlig träff!
Tack så jättemycket igen för den fina presenten! Kolrona är redan uppätna, hihi, de va suuupergoda - det tyckte hela familjen :-)
Tjejerna blev jätteglada för kopparna, de tackar så mycket! Ebba sa: - Va snäll hon är!
Ha nu en härligt lat söndag och ta hand om dig!
Kram Angelica.

P.S Ikväll blir det nog att ta fram näsdukarna då :-) D.S

http://www.angelikasscrapblogg.blogspot.com

 
Ann

Ann

22 februari 2009 12:37

Hej!!Du har blivit utmanad på min blogg
Kram Ann

http://ann.bloggagratis.se

 
Agneta/busan

Agneta/busan

22 februari 2009 13:10

Jättefina kort!!!

http://busan73.blogspot.com

 
Ingen bild

Cilla

22 februari 2009 17:50

Underbara kort du gör. Kul att få träffa dig hos Angelika på Hildas rum. Jag har läst på din blogg några gånger som är mycket trevlig! Kramen Cilla

 
Petra

Petra

23 februari 2009 07:25

Kolla din mail :O)

http://skogstokiga.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se