Anitas blåa blogg

Alla inlägg under december 2008

Av Anita - 9 december 2008 09:49

Hej vännerna!

Vad vore livet utan överraskningar? Rätt så tråkigt, eller hur? Överraskningar kan ju vara så olika. Det kan vara ett telefonsamtal eller kort från en vän som man inte hört av på länge. Det kan vara så enkelt som ett sms, någon tänker på mej. Det kan vara att någon skriver här i bloggen. Som har besökt min sida länge men rätt som det är vill skriva en kommentar. c",) Det kan vara en god middag med fint dukat bord. Det kan vara de små vardagssakerna och det kan vara de stora häftiga, påkostade överraskningarna, en resa eller en konsertbiljett. En hund... En bil... 

I en överraskning ligger stor omtanke och kärlek.

En överraskning ger både givaren och tagaren stor lycka. Eller hur?


Igår hittade jag ett brev i brevlådan, som blev en stor och glad överraskning. Från en go vän som gör mej så himla glad. I brevet fanns pyssel som hon gjort till MEJ.


Tusen tack gulle dej, Petra! Snacka om en överraskning som heter duga.

Hi Hi, små BLÅA vättar. De är sååå söta. Kortet med blå fötter och blå nalle från Maja (Petras dotter) är ljuvligt. Oj, det här gläder mej jättemycket.


Dotter Anna har namnsdag och sambon fyller år idag. Grattis till er båda!

Kram från ensomsåldealla23askartillbutikenAnnaK:o)

Av Anita - 8 december 2008 10:09

Hejsan vännerna!

Det var stor glädje att dricka Blossa 08 och umgås med goa vännerna några timmar igår kväll. God glöggbuffé och trevligt värdpar som alltid. Tack tack!


Jag har hunnit pyssla till några askar till butiken som vill sälja dem tillsammans med underbara doftljus. Eller som de är. Valet är fritt förståss.

Tack vare Bellis färdigstansade figurer blir de så här söta.


Jag har 23 st askar färdiga. Hm, undra om det räcker nu? c",)


Idag ska jag mest vara ledig. Ska bara hjälpa till på bst 3 timmar i em. Det blir kul.

Ha en bra dag alla.

Kram från ensomfirade34årtillsammansmedPeterigår


Ps, (skrivet på kvällen) jag fick lov att berätta vilken butik som säljer mina askar. Det är AnnaK på Barnarpsgatan. Hon köpte allihop av mej. Hurra, vad kul! Måtte de går att sälja. c",)

Av Anita - 7 december 2008 07:29

Hej vännerna!

Jag vill bara önska er en mysig 2:a advent.


Kram från ensomfiraradventiGrännaem/kväll

Av Anita - 6 december 2008 07:15

Hej vännerna!

Än så länge är det alldeles kolsvart ute. Jag ska snart iväg och jobba.

Glad är jag för att Kevin kom till final i Idol och glad är jag för att jag blivit tillfrågad att göra "scrap" tändsticksaskar till en butik i stan. Nu är jag pysselsugen som bara den. Men det får bli ikväll.

Hoppas att eran lördag blir en bra dag.

Kram från ensomhellrehadevelatvaraledig

Av Anita - 5 december 2008 09:48

Hej vännerna!

Idag är jag ledig. Ska strax ta emot en fönsterputsare som ska fixa alla fönster i huset. Vad fint det ska bli. Och vad bra min sambo är, som ordnar detta. c",) Hans jobb är nämligen att putsa fönster och det gillar han inte. Ja, så vad gör han? Han ringer och beställer tid med en som vill och kan. Rätt så bra lösning på det hela, eller hur? Fönstrena blir rena och jag blir nöjd. :o)


Varför kan inte snön få ligga kvar? Idag regnar den bort. Snyft. Igår var det så himla vintersnövackert. Vi var i Fjällstugan på kurs och därifrån är det en fantastisk utsikt ner mot stan, Huskvarna och Vättern som sträcker sig ända mot Gränna.


Helgen ska jag tillbringa på jobbet. Fast jag slutar tidigare på söndag för vi ska åka till Gränna på julskyltning och vara med på den årliga Blossa festen hos vännerna. Det ska bli så kul att få träffa alla. Och gott att dricka Blossa 08 och äta glöggbuffé. En varm och hjärtlig tradition. På söndag firar Peter och jag att det var 33 år sedan vi träffades. Eller är det 34 år?? Hm. Käre tid.


Ha en bra fredag och mysig kväll. Självklart blir det "Idol" för oss.

Kram från ensomärstoltmammatilldottersomblivit"ÅretsRookie"

Av Anita - 4 december 2008 07:39

Hej vännerna!

Wow, det har kommit massor av snö inatt. Det är vitt vitt vitt ute. Fantastiskt vackert. Snön ligger på träden och buskar och bilar. Måtte den få ligga kvar ett tag. Det ljusar ju upp och ger lite vinterstämning. Tycker jag.


Idag ska all personal på kursdag. Roligt att alla kan vara med. Vi har tagit in vikarier som tar hand om boendet. Det blir nog en intressant dag. Och vi kommer att ha en fantastisk utsikt ner mot Vättern och vinterlandskapet.
Ha en bra dag.

Kram från ensomfickhemMajaDesignpapprenaigår,jabba!

Av Anita - 3 december 2008 11:25

Hej vännerna!

Idag är det en ljusare dag. Vad skönt! Ljusare ute och ljusare i mitt sinne för idag har jag inte migrän. Det hade jag igår. Usch! Min medicin som jag fått utskrivet av läkare hjälper ju inte. Nu måste jag ta kontakt med henne om ny medicin. Det är inte ofta jag får migränanfall, men när de kommer så dör jag nästan.


Nej, nu till nåt roligare. Jag jobbar em/kväll och har pysslat lite här på morgonen. Ett vinterkort blev det. Blått förståss. :o)


Die - Snowflakes, stämpel - Forma Hantverk,

Text - (ny Traderavinst) Hippie Chick, papper - (köpt på Hildas Rum) Inkido. Snöstjärna och bokstäver har jag sprayat med glitter.


Jag fick tips på vår pysselträff om att göra kortet så att det kan stå uppvikt. Då blir det en fin prydnad för den som vill. Bra va?  Jag öppnar alltså kortet nertill istället för på sidan.


Ja, det var väl allt för idag. Hoppas att ni har det bra allihop.

Kram från ensommåsteförnyamittpass

Av Anita - 2 december 2008 09:56

Hej vännerna!

Tack för era goa kommentarer. Jag blir så glad.

Glad blir jag inte när jag tittar ut. Det regnar oavbrutet. Jag vaknade av att det smattrade mot fönstret. Det är grått och mörkt. Det är en sån där dag då det inte blir ljust på hela dagen. Vilken tur att det finns elektriska ljus lite här och där. c",)


Man kan bli glad av olika saker. Eller hur? Jag blev överlycklig när jag fick se att Marie på Maja Design ritat en ny kollektion. Det ställs inga stora krav när jag kan bli glad av - papper. :o)) Vintertid heter den. En massa papper i snötema och de är BLÅ. Hurra!

(Bild lånad från Maja Design)

Jag fick habegär med en gång och sökte på nätet efter en butik som säljer "Vintertid". Hittade en nyöppnad butik, Ljuva Änglar, som har allihop. Jabba! Eva bjuder på frakten fram till den 11 december. Kan det bli bättre?

Jag kollade med min favoritbutik nära mej, Hildas Rum, om Angelica ska ta hem Maja Design. Så dråpligt det var när jag fick veta att hon väntar besked om att få bli återförsäljare. Hoppas hoppas. Då blir jag glad, riktigt glad. :o))


Håll er inne, så mycket som det bara går. Om ni har samma väder som jag har.

Kram från ensomharenenvishuvudvärkidag


Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards