Anitas blåa blogg

Alla inlägg under augusti 2008

Av Anita - 5 augusti 2008 10:50

Hej igen!

Käre tid vilket väder vi har haft här. Regn och blåst hela dagen igår. Och hårdare vind inatt. Nu är det lugnare med blåsten, men regnet strilar ner.

Imorgon ska solen skina. Hm, det vore gott. Hoppas vädergubbarna har rätt.


Jag gjorde några kort igår. Här visar jag två av dem. Om du vill se.


Moa och Max ritad av duktiga Carina - Min Pyssel & Stämpel sida


Den här är jag mer nöjd med. Målade med Promakers.


Kanske blir det mer pyssel idag. Jag behöver göra en översikt över mina Twinklingsfärger. Funderar och funderar... vad jag kan hitta på för layout.


En kär vän på nätet frågade om jag säljer Cuttlebug utstansat. Det gör jag inte, men jag kan rekommendera Bellis. Hon har hur mycket som helst att välja på. Det kan ju vara ett tips till er som söker utstansat. Eller hur?


Ha en bra dag. Så bra den kan vara när det regnar. Urp!

Kram från ensomskafixakorttillnyttkörkort



Av Anita - 4 augusti 2008 11:08

Hej vänner!

Blä, vad det regnar och blåser. Riktigt äckelväder. Undra om ens hundarna vill gå ut idag? Jag stannar inne och myser. Ska se "Nu eller aldrig - The bucket list" och kanske "Ps, I love you". De verkar vara måbra filmer båda två. Och så ska jag göra några kort med regnmotiv. Eller solmotiv. Jag får se.

Vad hittar du på?

Kram från ensomblirsåhimlaslönärdetruskarute

Av Anita - 3 augusti 2008 21:55

Hej vänner!

Har ni haft en skön söndag? Hoppas det.

Det blev inget pyssel för mej, vi åkte till Gränna igår em. (Pyssel för mej är kortmakeri) Fast idag har vi njutit av en underbar syssla. Plockat jätteblåbär i Uppgränna. Det var självplock lör och sön. Oj oj oj, vilken lycka! Med underbar vy över åkrar, ängar och gårdar. Uppe på höjden såg vi Brahehus.

Sittande på varsin pall plockade vi stooooora blåbär från höga buskar. Inte blev vi blåa om fingrarna och inte blev vi blåa på tungan. Är inte det fantastiskt? c",) Mums, vad gott! Och vad lyxigt det känns att få frossa i de stora bären.


Hinken fick jag låna av en annan plockare för jag ville ha med den på bild.

Den är ju blå. :o))


Nu har jag en ledig vecka. Några aktiviteter har jag skrivit in i almanackan. Men den mesta tiden ska jag bara njuta av att bara vara. Om jag kan. Ibland kan jag bli lite rastlös av det. Jo, det är sant. Det har väl varit mycket av den sysslan på sistone.


Ha det gott. Och tack till er som skriver kommentarer. Glad blir jag.

Kram från ensomkanskebakarenblåbärskakaimorgon

Av Anita - 2 augusti 2008 13:22

Hej igen!

Regnar det hos er också? Rätt skönt, eller hur? Fast snart vill vi ha sol igen. Då blir vi glada. Glad är jag idag, för jag är nyklippt och nyslingad i håret. Det var välbehövligt. Åh, vad skönt. Och billigare pris än vad jag brukar betala. 640 kr istället för 960 kr. Hur kan det skilja så på olika salonger?


Antingen åker vi till Gränna i em eller så stannar vi hemma. Och stannar vi hemma vill jag pyssla. Är sååååå pysselsugen efter alla veckors opysslande.

Kram från ensommöspåPirenmeddotterochsamboigårkväll




Av Anita - 1 augusti 2008 09:57

Hej vänner!

Hur har ni det? Fått värmeslag än? Hoppas inte det. Men visst är det varmt så man blir alldeles ding ibland? Reaktionsförmågan är inte den bästa. c",)

Glad är jag att vi varit på sjön. Denna sommar har det blivit måååånga bad från båten. Underbart!

Jag längtar tillbaka till detta underbara ställe. En ö i Vättern.

Här har vi knölat ihop alla båtar. Ankare bak och fastbunden tamp i

små tallar som är förvånansvärt starka.


De senaste dagarna har vi varit i Hästholmen. Ca 80 båtar kom inseglande i onsdags em. Vilken syn! Och alla fick plats i hamnen. Oj oj. På kvällen åt vi underbar grillbuffé på Fyruddens Café och Kök. Mycket gott och mycket trevligt. Tropisk värme och skön miljö i hamnen. Fantastiskt!

När alla båtar gav sig iväg igår förm, mot Vadstena satt vi på flajjan och njöt av alla fina båtar med läckra spinnacker. Nästan lite luftballongkänsla, fast i vatten.

Så läckert. En syn som heter duga.


Sen blev det italiensk glass, sol och bad, depp för att båtsemestern är slut. (Peter ska jobba och jag får se vad jag hittar på nästa vecka. Ska i alla fall jobba veckan efter.) Jag bjöd vännerna på middag. Fylld kycklingfilé med mozzarella, pesto, tomater, vitlök och oregano. Lindad med parmaskinka. Kall kryddig sås, melon/gurk/basilika sallad. Ett par tog med kokt potatis, det andra en god sallad. Sen satt vi på bryggan och åt. Mums! Efter det åkte vi hemåt mot Gränna hamn. Två veckor har MoA varit hemifrån. :o)


Det känns inte roligt att vara här hemma. Huset blir bastu. Ska se om jag kan åka till stranden. Men först några ärenden på stan.

Ha det gott. Hoppas att du kan njuta av sommaren.

Kram från ensomredanlängtartillMoA




Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards