Anitas blåa blogg

Alla inlägg under augusti 2008

Av Anita - 13 augusti 2008 20:57

Hej vänner!

Tack för era goa kommentarer. Ni ska veta att jag blir så glad att läsa dem alla. Det är en bekräftelse på vem som hälsar på. Ni som aldrig skriver här, gör det vetja. Idag har jag jobbat 12 timmar med avbrott för en halvtimmes rast. Först var jag på bst och sen på träffpunkten. Det känns i ben och fötter. Men i knoppen är det bra.


I brevlådan har det kommit nåt kul idag. En liten vacker och alldeles underbar bok till min Linderholmsboksamling av Lena och Gösta Linderholm.

Endast 69 kr på Adlibris och värd varenda krona.


Lenas ljuvliga målerier pryder sidorna tillsammans med smaskiga recept.

Både kalla och varma soppor, bröd och någon kaka. Mums!

Vilken lycka att få äga en sån här ljuvlig bok.


Jag har samlat på deras böcker genom åren. Lena och Gösta står för livskvalitet och livsglädje. Helt klart. Det är en njutning att bläddra i deras vackra och inspirerande böcker. En av dem heter "Livsnjutarboken". Där har de samlat det bästa ur deras tre första böcker. Jag har deras video också. Den tittar jag på när jag längtar till Provence. Helst har jag en lavendelpåse att dofta på när jag tittar. Det blir en häftigare upplevelse då. c",)


Kanske gör jag så ikväll. Är lite trötter.

Må så gott alla och ta hand om er.

Kram från ensominteskatillHildaspåsöndag



Av Anita - 12 augusti 2008 19:57

Hej vänner!

En sån här regnig och grå kväll måste jag förmedla lite välbefinnande. Och lite hopp. Nåt att se fram emot. Nåt att längta till. Nåt att få inspiration av. En morot i livet. ..... Gillar du att gå på mässa? Jag gillar att besöka dessa två mässor för de innehåller sånt som jag är väldans intresserad av. Först Nordiska & Scrapmässan i Göteborg, den 5-6 sept. Och sen Bokmässan, också i Göteborg, den 25-28 sept.

Vet du någon mer mässa som är på gång?


Ja, detta var det hela för ikväll.

Kram från ensomjobbar12timmarimorgon

Av Anita - 11 augusti 2008 17:42

Hej vänner!

Det har varit himlans roligt att jobba idag. Det är så givande att jobba på bst - boendestöd. Att finnas till som medmänniska för människor som inte mår så bra, det är stort. Idag har det varit mycket skratt och det är så befriande. Goa arbetskamrater har jag också. Det blir en bra vecka, det vet jag redan nu. c",)


Jag väntar på besked om det nya jobbet. Min anställning hände mitt i semestertider och alla som velat vara delaktiga har inte fått vara det. Det är synd. Fast jag känner mej välkommen och jag har fått bekräftelse på att vikariatet är mitt. Det känns skönt. Jag får snart veta när jag ska börja. Det ska bli roligt att byta jobb. För på det nya vet jag att jag kommer att trivas. Som fisken i vattnet. :o)


Idag låg ett litet paket i brevlådan. Jag beställde denna i fredags och fick den idag. Det är väl kanonbra?

Pilgrim Quirky Charm - endast 99 kr inkl frakt. På Le Shop.se

Jag använder mycket vita kläder så denna blir fin till mej. c",)


Hoppas din dag varit bra.

Kram från ensomkännermejskönttrött


Av Anita - 10 augusti 2008 19:24

Hej vänner!

Hur mycket regn finns det i himlen egentligen? Jag undrar jag. Och när tar det slut? En lat dag med bokläsning och "slappa i soffan" har det varit idag. Nu är vi hemma igen. Jag ska jobba en vecka. Glad är jag när jag får vik-tider.

Vi fick 5!! kräftor. Dem har vi kokat minsann. Tur att vi känner en kräftfiskare som säljer. Himlans bra!


Ha en mysig söndagskväll.

Kram från ensomlängtartillnyajobbet


Av Anita - 9 augusti 2008 20:40


Hej vänner!

Hur har ni det såhär på lördagskvällen? Hoppas att ni har det bra.

Vi är i Gränna och myser ombord på MoA i hamnen. Tidigare idag har vi fikat på piren med vänner som överraskade med besök. Vad kul!

Vi har lagt i 4 kräftburar och hoppas på att få liiite fångst. Det räcker bara vi får 10-15 stora kräftor. Det skulle jag vara jättenöjd med. Slurp vad gott!


Mamma Mia filmen är ju så bra som alla säger. Underbar! Fantastisk! Rolig! Glad! Sorglig! Ja, den har allt. Det var nästan fullsatt på extraföreställningarna igår em. Många vill se och höra på Mamma Mia.

Den här scenen är så härlig. Se YouTube ovan. Det spritter i hela kroppen där man sitter i biofåtöljen. :o)  Men jag jag gillar mest den där scenen när de är på båten. Underbar sång  "Last summer" och vackra bilder så man dånar. Nu spelar vi soundtrack från filmen och njuter.


Må så gott.

Kram från ensomhoppaspåattfåplockablåbärimorgon

Av Anita - 8 augusti 2008 08:24

Hej igen vänner!

Idag blir en bra dag trots allt. Vi ska äta buffé på Chili Thai och sen ska vi se Mamma Mia. Eftermiddagsbio får det bli. Lite mysigt. Kanske vill vi gå på After Work efteråt. c",) Vilken tur att Peter kan ta ledigt.


Imorgon är en annan dag. Få se vad den bjuder på.

Kram från ensomharmysmorgon

Av Anita - 7 augusti 2008 22:24

Hej vänner!

Jag vill ha sol! Jag vill vara solbränd! Jag vill bada! Jag vill åka båt! Jag vill grilla på klippan! Jag vill umgås med vännerna! Jag vill fika på flajjan! Jag vill mysa med tända ljus i MoA om kvällen! Jag vill äta frukost i morgonsolen!

Jag vill inte att det ska vara såhär molnigt, regnigt och blåsigt. Vi skulle ju åka till västkusten och bo på kompisarnas båt och fara runt bland öarna där. Vädret hindrar oss. Blä! Ikväll gnäller jag och det med rätta.


Jag lääääängtar till lagunen och det mysiga stället i norra Vättern.

23 grader varmt i vattnet och underbaraste underbara dagar och kvällar.


Imorgon är jag säkert på bättre humör. Hoppas det. Vi får se vad vi kan hitta på för något kul i helgen. Måtte vännerna komma med nån rolig idé.


Kramis från ensomskajobbahelanästaveckasomturär:o)

Av Anita - 5 augusti 2008 17:58

Hej igen!

Vill du vara med på Camillas Blog Candy? Utlottning på "godsaker". Jag ska pröva lyckan. Visst är det spännande?


Ha en go kväll. Jag ska se Allsång på Skansen.

Kram från ensomvillhatillbakasommarvärmen

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards