Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

Utflykt till Falköping.

Av Anita - 28 augusti 2008 19:29

Hej vänner!

Tack för alla härliga kommentarer. Jag tjatar om det, men jag blir så glad varje gång någon har skrivit. Det är väl det som är tanken med en blogg - att få respons för det man skriver? Ni vet vem jag är, men jag vet inte vem alla är som besöker mej. Därför blir jag så himlans glad över era rader.


Idag har jag jobbat halvdag. Vi lagade kålsoppa med frikadeller till lunch. Det var väääldigt länge sen jag åt det. Frikadeller är rätt roligt att göra. Man lägger dem i kokande vatten och när de är färdiga så flyter de upp. Himla bra, då behöver man inte stå där och undra när de är färdiga. :o)


Efter jobbet fick jag ett ryck och körde Crabban till Falköping. Där besökte jag Rabalder. Hade velat ha den här randiga tröjan och byxorna.

Men de var ju slut. Typiskt!

Det blev sommarkläder i oblåa färger. Jo, det är sant. Smultron eller hallon, jag kommer inte ihåg vad färger heter. Två linnen i ljusrosa, en väst och blommiga byxor. (som jag redan har blått) Mina älskllingsbrallor som jag kan tänka mej i en annan färg. 50-70% rabatt är bra. Jag brukar ju köpa sommarkläder när det är rea, för då har de det rätta värdet. Vi har ju en semester att se fram emot, och då kan det vara kul med nåt nytt i sommargarderoben. c",)


Är man i Falköping är Falbygdens Ost ett måste. Mums, vad många goa ostar. Jag köpte lite blandat till ostbricka som vi ska ha i MoA imorgon kväll. Vi har tänkt att äta Vätterkräftor och ha det musigt.


Ja, det var väl det hela för denna gång. Du kanske tror att jag är sponsrad att göra reklam för olika saker, men så är inte fallet. Jag gillar att tipsa er om saker som jag gillar. Så enkelt är det. Och gillar du inte det, så behöver du ju inte titta på länken. Eller hur?


Må så gott.

Nu ska vi se "När och Fjärran". Ett av våra favvo program.

Kram från ensomärledigimorgon

 
 
penzeln

penzeln

28 augusti 2008 22:14

i vackraste småland bor vi..... en bit från Somma-Koa, om du har hört talas om henne....
he he he he

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
penzeln

penzeln

28 augusti 2008 22:25

tack för tipset om rabalderkläderna :-)

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
Månen

Månen

28 augusti 2008 22:41

Den här bloggen är inte blå. Den är bara halvt blå. Faktist mer vit..

Döp den till "Lurig mattant i fiskig kostym"..

http://moonlander.bloggagratis.se

 
AnnikaS

AnnikaS

29 augusti 2008 06:26

Tack för tipset om Rabalder, jag gillar jättemycket att du delar med dig av alla tips. En del passar mig, en del passar andra så det är som du skriver, man väljer själv vad man vill ta del av.

Du har ju en härlig semester att se fram emot, självklart behöver du fylla på garderoben lite då!
kram Annika

http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com

 
Inger

Inger

29 augusti 2008 08:53

Hej kära syster,
Tack för det underbara kortet :o)
Vad skönt att allt är klart med ditt jobb nu.
Hoppas ni får en skön helg, det ser ju ut som om solen ska visa sig.
Kramis från Inger

http://get-me.to/inger

 
Carina Moa&Max +Trollet Tuva

Carina Moa&Max +Trollet Tuva

29 augusti 2008 22:04

Tittade noga på kortet med randig tröja.Trodde det var duuu!!!Men insåg att jag hade fel,men helt olikt är det ju inte...!Brukar skoja lite,men ta gärna åt dig.Läser en tråkig kommentar någon gett dig,men vet att du inte bryr dig.Du är bara sååå fantastisk.

Ha,det gott!

http://carinaspysselsida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards