Anitas blåa blogg

Alla inlägg under juli 2008

Av Anita - 7 juli 2008 19:12

Hej igen vänner!

Idag har vi gjort en utflykt med några deltagare på träffpunkten. Solen kom fram och vi hade en härlig fikastund med underbar jordgubbstårta. Den fanns i Bönareds Prästgård som nu används som hembygdsgård för Bjurbäcks Hembygdsförening. Prästgården ligger mellan Mullsjö och Bottnaryd. Det finns plats att sitta inne om man så vill. Men vi hade som sagt tur med vädret och satt ute i den härliga trädgården. Härligt och mumsfillibabba.

Vi tittade på en akvarellutställning i en liten stuga på tomten. Det visade sig vara min fd Omvårdnadslärare, Maria Oscarsson, som ställde ut. Underbara tavlor som vi tyckte mycket om. Och så var det Loppis i två lador. Oj oj, så mycket bråte. Såg en söt kaffeservis med förgätmigej och andra små blåa blommor på. Pris 200 kr. Men vad skulle jag ha den till och var... Så jag köpte den inte. Det kanske var synd. c",)


Detta var allt från mej. Hoppas att vi hörs snart.

Kram från ensomskanjutaavErnstsnart

Av Anita - 6 juli 2008 21:14

Hej vänner!

Hoppas att ni haft en skön helg. Vår helg har varit lyckad trots konstigt väder.

Jag blev skjutsad i bil av vår son till Hjo i fredags em. Där var Peter och MoA. På vägen dit kom en riktigt ordentlig regnskur. Den varade en stund i Hjo också. Sen skingrade sig regnmolnen och det blev ett underbart väder. Vättern låg alldeles stilla och vacker. Åh, vilken härlig avslutning på veckan och bra början på helgledigheten. I lördags var det hamnens dag i Hjo. Många olika jippo, mycket folk och otroligt varmt. Som sen visade sig vara åskvärme. Men det klarade vi oss undan för vi körde till Visingsö med vännerna som kom och överraskade. Det skulle till Motala sa de, men gled in brevid MoA till vår stora stora glädje. Vi åt färskpotatis och rökt sik från hamnens rökeri.  Även jordgubbar från Öa som smakade mums. Vi höll på att få värmeslag så vi gled ut på sjön och tog sikte på Visingsö för att möta upp fler Grännabåtarvännner. Dem överraskade vi med vinkande flaggor och jubel när de närmade sig Öa. Inte hade de en aning om att vi var där. c",)

Vi gillar ju att äta så vi dukade upp grill och filtar för att mysa av ännu en skön kväll. Vi samlar nämligen på sådana kvällar. Skriver in dem i minnesbanken.

Men puh, det blev ingen mysig grillkväll. Precis när vi skulle äta så hände det oväntade. På fem minuter blåste det upp till 13 s/m och det regnade äckligt mycket. In i båtarna och där fick vi sitta resten av kvällen. Oj oj, så det kan bli. En gungig natt blev det, inte alltid så kul.

Idag har vi fixat med värmaren i båten (i vår hemmahamn), latat oss och haft det allmänt bra.


Tack Suz för den fina awarden. Vad du gör mej glad! Tusen tack gulle dej!

Här kommer beskrivningen på engelska:

Who gets the "Brillante Webblog Award"?

Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.

I will give the award to:


Hm, jag har många favoriter som jag ofta besöker. Varsågoda vänner, ta med er awarden till er sida. Ni förgyller mina dagar.

Här är några av dem:

Det blev fler än sju, men det gör nog inget.


Hoppas att ni får en bra vecka.

Jag håller tummarna på att våra planerade utflykter blir av.

I så fall ska jag berätta om dem kommande dagar.
Kram från ensommåsteseMammaMiapåbio,villvill


Av Anita - 3 juli 2008 21:19

Hej vänner!

Här sitter jag vid min dator hemma i arbetsrummet och känner mej lite ensam. Peter och MoA är ute på sjön utan mej. Snyft. Så kan det vara när vi inte har ledigt tillsammans. Det händer inte så ofta som tur är. c",) Igår hade vi en underbar kväll. Och vi vaknade till solsken och stilla sjö idag. Jag mös när jag körde på den vackra motorvägen från Gränna till Jönköping och jobbet.

Imorgon em tar jag min lilla bil och styr kosan där de är. Det vet Peter imorgon. Sen blir allt bra igen. Återföreningar är ljuvliga. Oftast.


Kvällen är underbar, men jag är inne och fixar. Ibland behövs det också. Senare ska jag sätta mej och se filmen som Mindi rekommenderade. Se nedan. Jo, jag gjorde avbrott i fixandet med att se "Landgång" på TV. Missade när de avsnitten gick år 2006. Och nu är jag glad att få se dem. Så himla trevligt program!

Har ni det bra? Hoppas det. Tänk vad en vecka går fort. Nu har jag bara två veckor kvar att jobba. Oj! Börjar tänka på hur det ska fixa sig med jobb osv i höst. Men det tar jag tag i om några veckor. Orkar inte tänka på det just nu. Det ordnar sig på nåt sätt. Eller?


Ha det skönt i sommarvärmen.

Kram från ensombehövertvättaCrabbanockså





Av Anita - 1 juli 2008 22:59

Hej vänner!

Hur har ni det? Hoppas att det är bra. Idag har det varit varmt och soligt här. Har det varit så hos er också? Visst är det gott att få lite skön sommarvärme? Det tycker i alla fall jag. Jag gillar ju solen. :o)


Ikväll har jag mucklat med min nya mobil. Fört över tema, ringsignaler och bilder. Lite härlig musik måste jag ju ha också. Jag har hittat en suverän sida med underbara bilder. Zedge.  Titta på Downloads -  Wallpapers - Nature/Landscape. Under "Theme maker" skriver jag in Sony Ericsson K810 för min finns inte där ännu. Jättebra. Det tar lite tid att bekanta mej med min nya fina blå mobil. Men det är kul. Väldans kul!


Jag har fått filmtips av Mindi. Tack för det vännen. Har genast skaffat hem filmen "Live and become" som verkar vara helt i min smak.


Camilla har startat ett forum för Jönköpingspysslare. Vad roligt! Ska se när jag hinner visa mej där. c",) Självklart ska jag göra det.


Jag jobbar och trivs på dagarna. Idag gick vi till Piren och mumsade på glass i solskenet. Härligt! Och mycket uppskattat.

Imorgon vill jag ut på sjön i MoA. Det blir en kvällstur om vädret tillåter.

Må så gott.

Kram från ensomhadetänktattläggamejtidigtikväll.

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Skapa flashcards