Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Doftande blomsterarrangemang.

Av Anita - 18 juli 2008 20:17

Hej igen vänner!

Fredag kväll och här sitter jag och längtar ut på sjön. Det regnade i em och vi valde att åka imorgon istället. Peter ville basta här hemma istället. Puh! Ibland får man kompromissa. c",)


Lite skönt känns det, för jag har gjort mina fem sommajobbsveckor. Oj, vad fort det har gått. Det har varit himlans roligt och jag har trivts så bra. Goa och snälla arbetskamrater betyder ju så mycket för trivseln. Vi har haft roligt. Och vi har gjort så många uppskattade utflykter. Och så har vi stöttat varandra när problem uppstått. Det känns gott och jag kommer att sakna dem alla.


I sommar gjorde jag en tabbe när jag beställde varor. När vi fick leveransen, och några deltagare packade upp allt, kom en av dem och frågade vad de skulle göra med all dill och persilja. Urp! Vadå? Hjälp, jag hade beställt 1 kg av vardera sort istället för 1 hg! Ja ja, det blev till att sätta deltagare och personal på att nypa av persiljan från stjälkarna och frysa in dem i påsar. Bra att ha i soppor i höst. Eller? :o) Dill är gott till färskpotatisen. Visst?


Mina kära arbetskamrater gav mej en fin blomma som tack för dessa veckor.

    

Ett arrangemang med bladpersilja, persilja och dill. De har snappat att jag är en blå människa så därför den blå krukan och ljuvliga "Afrikas blå lilja".

Vilken underbar överraskning och roliga skratt det blev. Tack gulle er!

Vi har bjudit på hemmagjord jordgubbstårta idag för att fira att vi går på semester. Det har varit en festlig dag. Jag har bara lillsemester, för nästa vecka ska jag jobba tors och fre. Det blir kul.


Hoppas att ni får en skön helg vad ni nu gör och var ni än är.

Kram från ensomköptdoftljustea&honeymmmm

 
ANNONS
 
Inger

Inger

18 juli 2008 22:02

Godkväll kära syster,
ja, tänk vad 5 veckor går fort. Det går ju ännu fortare när man har roligt och trivs som du gör.
Vad jättehimla skoj och gulligt av dina jobbarkompisar att ge dig en blå blomma med dill och persilja :o)
Här pågår Marinfestivalen för fullt och massor med folk är i rörelse. Jag har inte varit nere i festivalområdet ännu och kikat på båtarna, kanske imorra. Det är intensiva dagar men jätteskoj. Turisterna är så vänliga och goa.
Ha nu en riktigt skön minisemester och jag håller tummarna att ni får sol och blå himmel, ja även här i Halsmtad förståss :o)
Kramis från söstra di

http://get-me.to/inger

 
penzeln

penzeln

19 juli 2008 07:30

ja man gör inget annat än längtar tyvärr....så har inte mannen semester förrens vecka 31-33..... det tar sin lilla tid innan det blir av.... hoppas vi kan åka idag......... en sväng i allafall.

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
eva

eva

19 juli 2008 13:23

Var det därför du fick dill och persilja tillsammans med blomman :-) Jag skulle beställa 5 vänsterhäntsaxar härom året, jag beställde 50 stycken. Det blev 5 förpackningar á 10 stycken istället för 5 stycken. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se