Anitas blåa blogg

Alla inlägg under oktober 2007

Av Anita - 19 oktober 2007 06:58

Hej vänner!

Tidig morgon igen. Men jag fick återbud till en klient klockan sju, så jag får en stund hemma innan jag åker iväg till nästa. Jag jobbar på bst idag. Det gillar jag.

Nåt mer jag gillar väldigt mycket nu, är att komma in i "Göra kort" världen. Jag har fått lite noja på att köpa material till mitt kortmakeri. Och det finns hur mycket som helst. Himla kul! Papper, färger, blommor, spännen, band, knappar, spetsar, bokstäver, saxar, väskor, pappersförvarare, små jeansfickor.. stämplar. De är roligast att köpa. Igår var jag i Borås hos Magnolia och handlade en hel del. Tre olika Tilda, en söt hund, sol, blåbärbuske, blåbär och små löv. Det finns mängder av olika motiv och de är ljuvligt söta allihop. Nu vet jag vad veckopengen ska gå till. c",) Inte godis i alla fall. Hi hi. Den butiken har allt. Och jag fick bra tips nu när jag är nybörjare. Där har de även kortkurser, någon som blir sugen på att vara med?

Jag har hittat Pysselmyran här på nätet. Och favoriten som det är omöjligt att köpa stämplar hos. Hm, Hänglar och stänglar. Där gäller det att vara med och få köpa aktuellt kit. Det finns massor av sidor, bara att söka på scrapbooking. Om du blir sugen....


Vad jag ska göra i helgen? Göra kort, men däremellan ska vi till Gränna för det är höststädning i/runt klubbstugan. Kära dottern kommer hem och vi ska se Råttaoiulle på söndag. Sen har jag lite plugg och göra. Två inlämningar modell lite enklare. Sparar ju alltid det till sista stund. Hm, hinns det med nåt kortpysslande tro?

Hoppas att du får en mysig helg var du än är och vad du än gör.
Kram från ensomskapåfotvårdiemskönt



Av Anita - 18 oktober 2007 13:14

Hej vänner!
Är ledig idag, nu sticker jag till Borås och gottar mej i den här butiken.
Tar med den stora plånboken tror jag. c",)
Får jag en idé om nåt kan jag inte släppa den. Det här är ju så roligt. Scrapbooking mm. Nu säger min kropp ifrån att jag ska skapa, för det mår jag bra av. Bara att lyda. Det är väl bra? :o)

Ha en bra dag.
Kram från ensomnjuteravsolskenochhöstfärger

Fig äpple

Av Anita - 18 oktober 2007 00:15

Hej igen!

Jabba, jag fick köpa Henrik Fexeus  bok, Konsten att läsa tankar, för 49 kr.

Ibland lönar det sig att sitta uppe till tolvslaget. c",) Glad är jag.

Vill passa på att göra reklam för Mindis roliga idé om Julkalenderswap.
Är det någon som vill vara med?
Nu är det dags att sova. Natti fnatti vänner.
Kram från ensomskavaramediswapen
Prim

Av Anita - 17 oktober 2007 07:04

Hej alla!

Jag är uppe innan tuppen. Det är en tidig morgon och väldigt mörkt ute, men snart vaknar även dagen. Tänk, igår hade vi 17 grader några timmar.
Det kändes konstigt men härligt. Så vill jag att det ska vara idag också.
Ja, flera dagar om jag får önska.


Idag jobbar jag på bst. Och i em/kväll ska jag pyssla med att göra kort.
Nu har jag köpt massor av fint material till det. Vad kul!
Letar man på nätet efter scrapbooking finns hur många sidor som helst. Bra att kunna hämta inspiration och idéer . Fast helst vill jag ha en pysselkompis. Det är ju roligare att vara fler när man skapar. I alla fall ibland.

Mina kort kommer att bli .... blå :o) När jag tittar över mina papper så är alla i blå nyanser. Det bara blir så. Lite svårt att göra höstkort i blått. Eller?

Ha en bra onsdag. Ta hand om dej.
Kram från ensomhinnermedgodfrukost

Angel Fig

Av Anita - 16 oktober 2007 22:01

Gokväll alla!

Peter och jag har roat oss med att se genrepet på Landstingsrevyns nya uppsättning, Helt sjukt. Vi har haft en väldans trevlig kväll med härlig underhållning. Mycket bra. Ni som ska se den här i Jönköping vill jag säga, ni kommer inte att bli besvikna. Allt är bra och proffsigt gjort.

Vi ses och hörs imorgon.
Natti fnatti kram från ensommåstevarvanerenstundinnansängenkallar
sitpeep

Av Anita - 15 oktober 2007 07:58

Hej svejs!

I normala fall sitter jag här på höjderna i Jönköping och ser ner mot Vättern och Huskvarna. Det brukar vara väldigt vackert. Men idag ligger dimman tät neråt sjön. Det lättar säkert framåt dagen.
Något mer som lättar är min oro för tentan. När klockan är sådär 12.00 Då har jag skrivit färdigt den i skolan. Ska locka med någon klasskompis på lunch för att fira lite. c",) Det är vi värda, tycker jag.


Det blir en lätt vecka denna. Skola endast idag. Ledig tis och tors. Jobba på bst ons och fre. Ledig helg. Det blir  lyx i vardagen med fotvård och frissabesök. Härligt!

Ha det bra vänner.

Kram från ensomladdarblyertspennan

Av Anita - 14 oktober 2007 14:40

Hej igen!
Har du det bra? En lugn och skön söndag? Eller en söndag med full aktivitet?

Gör du de där sakerna du annars inte hinner med i veckan? Eller vilar du och njuter av att bara vara? Våra söndagar kan te sig olika, eller hur?
Min söndag består av att plugga och i pauserna så fixar jag lite med hemmet. Jag är sån funtad att jag inte kan sitta och läsa flera timmar i sträck. Måste pausa rätt så ofta. Sån är jag.


När jag sitter här och läser så far tankarna iväg ibland. Just nu tänker jag på att min goa kompis i Malmö och jag ska till Varbergs Kurort nån söndag-måndag framöver. Det är svårt att få till en tid som passar oss båda, men vi ska dit. Det har vi bestämt. Och det längtar jag väldans mycket till.


Jag tänker på mycket annat också. Att jag vill lära mej scrapping, bl a. Göra egna fina kort. Och nån fin receptbok. Jag pysslade mycket förr, men har kommit ifrån det. Det är synd. Nu "kliar" det i fingrarna och skaparlusten finns minsann. Känner att det är läge för att skapa och inte behöva tänka på plugg och jobb jämt. Visst låter det som en bra idé?


Tänka och tänka, nu måste jag återgå till Livsvärlden och annat. :o)
Ha en go söndag kära vänner.
Undra vem ni alla 60-70 besökare är? c",) Jag är nyfniken.

Kram från ensomvillhaenkatt

Kitty

Ps, numera har jag länkat till dem som ritat mina små figurer. Klicka på sötnosen.

Av Anita - 13 oktober 2007 12:18

Hej alla!

Jag har haft en skön sovmorgon. Det behövdes. Det är viktigt att lyssna på kroppen när jag behöver vila för att inte köra slut på all energi och kraft.


Denna helg blir det pluggande inför tentan. Har den på måndag. Vi ska reflektera, tycka till och kunna vårdvetenskapens begrepp; livsvärld, lidande/välbefinnande, subjektiv kropp och vårdrelation.

Vad bra att vi fick den efter vår praktik, för nu har vi mer kunskap och har fått vara med i olika situationer där vi kan plocka in begreppen. Vi har tidigare i kursen gjort inlämningar i detta ämne, och fått ta del i varandras arbete. Himla bra, tycker jag för då delar vi med oss av värderingar och erfarenheter. Det blir en tenta där vi får skriva väldigt mycket, så jag behöver träna skrivarmen. Hm, hur gör jag det?  c",)


Ikväll är vi bjudna till vänner som vi inte träffat sen midsommar förra året. Oj vad tiden rinner iväg. Vi har nog mycket att prata om. Kul.

Hoppas att du får en trevlig helg.

Kram från ensombehöverköpanyaskor




Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Skapa flashcards