Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 20 juni 2007

Borta bra men hemma bäst. Eller?

Av Anita - 20 juni 2007 23:41

Hej vänner!

Resan hem gick galant. Perfekt med kort flygtid. Det som tar tid är väntan efter incheckning, bagage mm.


Det är roligt att vara hemma igen. Det händer mycket som vanligt.
Jag jobbar och trivs som fisken i vattnet. :o) Perfekta arbetstider, mån-fre  07.45-16.15. På fredag är jag ledig, det är en helgdag fast det inte är en helgdag. Nåja, mycket bra, tycker jag.


I tisdags var jag och fick en tatuering gjord på min högra överarm. Musse Pigg som fnissar och håller sina händer för munnen. Han har fått en blå tröja. Denna galna ide har jag haft sen jag fyllde 40 år. Ibland har den legat i vila, men på semestern kom lusten igen. Inte sjutton vill jag vänta tills jag fyller 50 år. Nej, nu fick det ske. Och jag är glad och stolt att jag vågade. Och jag vårdar Musse ömt med helosansalva.


Jag fick besked idag att jag kommit in på utbildningen "Skötare inom psykatrisk vård". Självklart blev jag glad. Men jag måste ringa och kolla hur lång utbildningen är. Jag har fått uppgift om att den ska vara på två terminer, men på antagningsbeskedet står det att den är på en termin.

Schemat är medskickat och ser väldigt bra ut. Tanken är att jag ska kunna jobba lite fast jag pluggar. Perfekt med mina vikarietjänster som jag fått.


Ikväll har vi varit i Gränna och tittat till nya båtplatsen. Det blev inte som vi tänkt oss, men det ska rättas till. Jag hoppas att det löser sig och att alla blir nöjda.

Det har varit en ljuvlig kväll. Varmt, vindstilla och en vacker solnedgång.
Vi mötte upp dotter och sambo och åt en god middag i Laxstugan. Jag säger det igen - en kanonmysig restaurang i Gränna hamn. Jag åt skaldjurskorg med vitlöksbröd. Friterad scampi, räkor, bläckfisk och fisk. Sallad och aioli till. Mums! En nyhet i menyn som jag är glad för. De andra åt marinerat laxspett med potatissallad. Också uppskattat. (Gunilla, du var inte där, men du ska veta att er personal är toppen).

Det är bomull för själen att komma till Gränna, Moa och sjön.


Vi ska fira midsommar med båtkompisarna i en mysig hamn. Åker troligen ut i morgon kväll. Det ska bli såååå roligt.
Hörs vi inte mer innan helgen, vill jag önska er en härlig midsommarhelg.
Med allt vad den innebär för var och en.
Stor somrig kram från ensomskaätamidsommarbuffepåjobbet 
ANNONS
 
Cathrin

Cathrin

21 juni 2007 07:48

Hej vännen! Oj,att du vågade tatuera,gjorde det ont? Grattis till att du kom in på skolan igen,fattar inte hur du orkar,men är glad för din skull.Vad var det för bekymmer med båtplatsen?Åh,vad jag vill vara med på midsommar,kanske kan vi ta bilen til er en sväng på lördan,vi får prata om det. Kram

http://www.cathrink.blogg.se

 
Ingen bild

Lena F

21 juni 2007 09:43

Grattis till tatueringen. Önskar dig en Trevlig Midsommar med god mat. Själv jobbar jag hela midsommarafton så sillen får vänta till kvällen.
Kram

 
Britt-Marie

Britt-Marie

21 juni 2007 18:55

Hej Anita! Jag önskar dig en trevlig midsommar med båten och välkommen hem till Sverige! Jag läser allt din blogg då och då men blir inte så ofta jag skriver. Du är välkommen in på min hemsida och skriv gärna några rader i min gästbok! Kram Bittan

http://user.tninet.se/~fct156h

 
Ingen bild

Unni Fredriksen (Norge)

21 juni 2007 22:19

Hei Anita.
Jeg vil få takke for deres hyggelige selskap på stranden å når vi var ute og spiste..
Jeg satte stor pris på de flotte samtalene vi hadde der i vannkanten og på solsengen.
Det er så hyggelig å treffe en person som deg som er så trivelig og positiv.
Ser at du har en omrøstning meg musslor (kult)den måtte jeg svare på C",)
Faktisk så har jeg i dag lagd musslor å bedt min granne på de,vi koste oss på verandaen i solen (mens mine tanker gikk til deg når jeg spiste de.Jeg sender deg min oppskrift på den så kan du jo prøve den en dag C",) om du vil.
Så flott at du har kommet inn på skolen,det blir bra skal du se.
Du kult at du har tatt en tattoering,den smerten var det vel værdt når du endelig var ferdig med alle nålestikkene *smiler*
Vil få ønske dere en riktig trvelig midtsommar.
Hilse Peter så masse også.
Sender en hilsen fra Camilla.
Klem Unni

 
Leila

Leila

22 juni 2007 11:05

Hejsan Anita.
Välkommen hem.
Jisses vilken semester. Jag skulle också vilja åka iväg, men ....
Så du har Musse på armen ... fniss .. Jag är en fegis och vågar inte tatuera mig. Mycket av rädslan beror på att jag har nickelallergi. Har fått för mig att det då inte är bra. Fast jag skulle vilja ha en fe på axeln. Eller ett indianansikte.
Hoppas du haft trevligt i Midsommar.
*kram*

http://leila.bloggagratis.se

 
Inger

Inger

23 juni 2007 10:13

Hejsan käraste syster,
hoppas ni har haft en härlig midsommar på sjön. Här höll jag på att regna bort så det blev inomhusmys.
Vad skoj att du kommit in på utbildningen!
Så modig du är som förverkligat en dröm att göra en taturering :o))
Klappa lille musse från mig och sköt om er,
Kramis från Inger
ps, tusen tack för den underbara sommargåvan. Åååh så läckert allt är!

http://get-me.to/inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se