Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 25 maj 2007

Dagen igår....

Av Anita - 25 maj 2007 08:05

miniteHej vänner!
Hoppas att ni har det bra allihop. Kul att ni tittar in här. Besöksantalet ökar ser jag. Fantastiskt att ni vill läsa vad som händer hos mej. Ibland blir jag lite trött på mej själv. Men så är det väl att vara "bloggare". :o) Nåja, ni är hjärligt välkomna och jag är glad när ni skriver någon kommentar emellanåt.

Dagen igår var en höjdare. (Fast jag hade migränattack på natten). Jag åkte till skolan vid 13-tiden med presenter till lärarna. En svart mugg som det stod fröken fröken fröken textat huller om buller på överdelen. I den låg skolkritor som man kan äta. :o) Inslaget i cellofan. På den en afrikansk lilja, en rosa fjäril och rosa presentsnöre. Ett svart kort med texten Från oss alla.... Presenterna blev mycket uppskattade. Köpte dem på Village. Där finns även liknande muggar med texten mamma, mamma ... en bra Mors Dag present kanske?
Eva, blivande 50-åring och klassens mest omtänksamma, bjöd på hembakade chokladtårtor med hallon och grädde. Mums! Vi hade en himla mysig em och tillsammans beslöt vi att det fick bli vår avslutning för kursen. Med högsta betyg i kursen, kramar, tack,  lyckönskningar och känslan av lite saknad begav jag mej till Gränna.

Där handlade jag div godsaker till kvällens tjejträff. Bl a chokladbiskvier med mörk choklad tryffel. Mmm! Satte vin på kylning, tände doftljus, städade bort alla spindelnät som kan vävas på en dag. Urp! Utomhus som tur är. :o)

Först åt vi en ljuvlig, underbar, fantastisk middag i Laxstugan. Så mysigt! Tända ljus överallt och vi servades av ägarparet som är så himla trevliga. Vi fick en camparidrink att smutta på medan vi väntade på maten. En liten mumsbit med gravad, rökt lax på grovt bröd. Till förrätt åt vi en fisk- och skaldjurssoppa med vitlöksbröd. "Jag når himmelska höjder!" sa en av tjejerna, och det höll vi med om. Den underbaraste underbara soppa! Jag åt marinerade räkor och lax på spett med en sagolik potatissallad till. De andra åt inkokt lax med färskpotatis, sparris och hollandaisesås. Mmm, rosé vin eller ramlösa till. Så gudagott. Ute blåste det och temperaturen var på 14 grader. Och där satt vi och mös och mådde så himlans gott. Tur att jag satte på värmen i MoA innan jag mötte upp tjejerna.

För i båten var det varmt och doftade gott av Clean Cotton. Förresten så höll vi på att skratta ihjäl oss när alla ovana skulle på båten. Det var en syn för gudarna det! :o) Högklackat och kjol är inte de bästa "kliva på båten" kläderna.
Eva från Mary Kay tipsade oss hur vi sminkar oss rätt. Hon är fantastiskt duktig. Hon tog fram färger som passade var och en.  Vi målade rouge på våra kindknotor. Vi fick lära och testa hur vi sminkar ögonen. Med ögonskuggor, skuggning i mörkare färg, eyeliner och mascara.Ögonbrynspenna som trollade fram fina former, ja tom ögonbryn. :o) Oj, vad effektfullt det blev. Nu är jag inspirerad att måla mej mer. Hon tog fram läppfärger som passade oss. Läppenna, läppstift och läppglans över. Wow! Tusen tack Eva!

Vi ska träffas igen på torsdag för då är det Mary Kay kväll på John Bauer för tips och köp av smink. Då får vi köpa med 20% rabatt. Vill någon följa med,så säg bara till.

Kl 01.15 körde jag hem till Jönköping igen. Med en otrolig lyckokänsla i kroppen. Vilken dag, vilken kväll! Fantastisk! Tack goa goa vänner för att ni finns! Vad vore livet utan er? Som en Anita utan blått... som en båt utan sjö.... som en chokladbiskvi utan choklad....

Idag är det marknad här i Jönköping. Självklart ska jag ner på stan och titta, ja kanske t om shoppa lite. Och så ska jag njuta av lediga dagar framöver. Vad jag vet så jobbar jag bara på ons kväll nästa vecka. Nu är jag värd lite ledighet, känner jag.

Ha det gott.
Kram från ensomkännersiglyckosamförbrabetygogoavänner

 
 
Ingen bild

Mait

25 maj 2007 16:17

Åh... vad roligt att läsa om din lyckade gårdag. Ja och vad duktig du är på att köpa läckra gåvor till fröken o förbereda o fixa innan tjejträffen mm. Inte undra på att ni fick en lyckad träff.

Härligt för dig med lite ledighet nu... då kommer det kanske ett mejl snart :o) Längtar!

Ha en underbar pingsthelg. Vi hörs vännen.
Kramis

 
Ingen bild

carina

25 maj 2007 18:44

Hej på dig!
va skönt du verkar ha haft det på MoA, jag kan se framför mig hur det såg ut att gå på båten med högklackat. Det är härligt att få göra tjejiga saker.Förresten så saknar jag dig med, det är förmysigt att träffa någon som det känns att man har träffat i många år, fast det är bara några dagar under 4 veckor.
vi höres och ta vara på dig i vimmlet i stan, själv jobbar jag natten
Kramar från carina

 
Inger

Inger

25 maj 2007 21:22

Hejsan käraste syster,
Vad härligt att läsa om din underbara gårdag!
Grattis till högsta betyg på kursen. Vilken mysig avlsutning och vilka perfekta presenter!
Det låter jätteskoj med tjejkvällen i Gränna.
Du får dela med dig av sminktipsen sen till mig, vi har ju nästan samma färger :o)
Mässan i Göteborg var kanontrevlig och vi hade en toppendag där. Ikväll har vi jobbat över lite grann och sedan gick vi ut och åt asiatisk mat. Det är 20 grader och klockan är 21.20 Vilken kväll!
Hoppas du får en härlig helg,
Kramis från Inger

http://get-me.to/inger

 
Leila

Leila

29 maj 2007 19:20

Hejsan Anita
GRATTIS till betyget. Det känns så härligt skönt att få ett bra betyg och man känner sig lite "stor" .. suck ... tänk vad jag saknar den tiden.
*kramis*

http://leila.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Skapa flashcards