Anitas blåa blogg

Direktlänk till inlägg 23 april 2007

Måndag förmiddag.

Av Anita - 23 april 2007 08:50

Hej alla!
Hoppas att ni haft en skön helg. Det har vi. Igår pluggade jag mest hela dagen med avbrott för middag på Chili Thai - buffé. Mmm mums.
Det känns himla gott att få lämna sista arbetet till läraren idag. En skön känsla att ha presterat nåt som jag hoppas blir bra. Nu har vi en tenta kvar och någon uppgift som vi ska göra på praktiken. Sen är kursen klar. 200 poäng får jag skriva in i mitt betyg. DET känns bra det också. :o)

Lite otur hade vi när MoA kommit i sjön. Hon var för ivrig att lägga till vid bryggan och körde in med en smäll. Ingen tog emot, himla synd. Nu ska hon tillbaka in i båthuset för att få en skönhetsbehandling. Så det kan gå. Men tur att det ordnar sig. Det är vi så glada för. På lördag hoppas vi att hon kommer till Gränna.

Imorgon är jag ledig. Härligt! Önskar att det blir sol så att jag kan sitta på balkongen och läsa. Det längtar jag verkligen efter. Eller så är jag sugen på en utflykt, man vet aldrig med mej. ;o)
Förresten så kan jag tipsa om tidningen Tara och dess hemsida. www.tara.se För oss lite äldre, men inte alls tråkig för det. Tvärtom.
Ha det så gott.
Kramis från ensomgillarattblogga

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

23 april 2007 16:51

Hej kära! Skönt att va klar med skoljobben, och att va ledig imon =) Hur mår MoA nu då? blev hon jättedålig? Stackarn, du får ge henne en lagande klapp från mig =) nu ska jag snart börja jobba, 18-23 idag, ganska skönt pass. Jag kommer hem på söndag, jabba, va kul det ska bli med musikal, spännande!! =) Ha det så bra! Pussar och Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anita - 5 december 2013 00:32


Hej vänner!Nu har ni nog slutat titta in på min blogg. Jag förstår er. Här händer ju ingenting. Förlåt. Jag ville mest ge ett livstecken och önska er en mysig December.   Kram från ensomfinnspåfacebook   ...

Av Anita - 27 augusti 2013 07:26

Hej vänner!Jag har den stora glädjen att få åka färja till jobbet. Den senaste tiden har det varit fantastiskt vackert väder. Solen har lyst, himmel och vatten har varit så vackert blå. Jag måste få visa er:   Lördag morgon. Jag åker 6:55 färjan...

Av Anita - 14 augusti 2013 08:23

Hej vänner!Jag ber om ursäkt. Jo, för att bloggen varit oaktuell en lång tid. Jag har funderat på att stänga ner den. Men det låter jag bli. För mej är det en dagbok och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit. Datum och händelser ä...

Av Anita - 3 maj 2013 23:13


Hej vänner!Lycka är att kunna njuta på väg till jobbet. Jag åker färja till Visingsö och till mitt jobb i Hemtjänsten. 1:a maj 2013. Såhär är Vättern bäst.  Kram från ensomgillarsjön   ...

Av Anita - 24 april 2013 06:54


Hej vänner!Mer än så behöver jag inte skriva.  Nu har vi en härlig tid framför oss med livsglädjande händelser, resor och göromål. Kram till er alla från ensomnjuteravallapenséerhärhemma       ...

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2007 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna

Följ bloggen

Följ Anitas blåa blogg med Blogkeen
Följ Anitas blåa blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se